Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό τέσσερις νέες συλλήψεις ανάμεσα και ο 63χρονος


 

Σε τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό προχώρησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στους 34.

Τα τέσσερα, νεα εντάλματα, προέκυψαν μετά την έβδομη, συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το κορίτσι κατά τη διάρκεια της οποίας αναγνώρισε τα συγκεκριμένα πρόσωπα ως άτομα που είχαν συναντηθεί μαζί της και την είχαν βιάσει έναντι αμοιβής.

Ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες βρίσκεται και ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά μια 14χρονη μαθήτρια και την 15χρονη φίλη της και πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη στο Κιάτο για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες είναι ένας 82χρονος, ελληνικής καταγωγής, καθώς και 2 Πακιστανοί, ηλικίας 43 και 46 ετών αντίστοιχα, τους οποίους υπέδειξε η 12χρονη στους Αστυνομικούς ως βιαστές της.

Όπως προκύπτει, ακόμη, από το ρεπορτάζ, ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον 82χρονο στον οποίο και γνώρισε την ανήλικη.

Συνολικά, έχουν συλληφθεί 34 άτομα, για τα οποία βρέθηκαν στοιχεία ότι εμπλέκονται στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου