Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Η youtuber Zoe Pre καρφώνει Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ "Είχαν ζητήσει τις ερωτήσεις από πρίν για την συνέντευξη"

 


Για άλλη μία φορά ξεφτιλίζεται ο Αλέξης Τσίπρας, αφού δεν είναι ικανός να απαντήσει ούτε σε μία αυθόρμητη ερώτηση.

Από πριν είχαν στη διάθεσή τους στην Κουμουνδούρου τις ερωτήσεις που έκανε η youtuber Zoe Pre στον Αλέξη Τσίπρα, και αυτό δείχνει την ανικανότητα και την σοβαρότητα του Αλέξη Τσίπρα να γίνει μία φορά κακονικός άνθρωπος.

Αυτό δήλωσε η ίδια μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ  κάνοντας ξεφτίλα τον δήθεν αυθορμητισμό του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα είναι η ίδια συνέντευξη στην οποία ο επικεφαλής της Κουμουνδούρου δήλωνε ότι δεν αντέχει τους… επικοινωνιολόγους.

Η Ζoe Pre αποκάλυψε ότι την πήραν από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ρώτησαν αν την ενδιαφέρει να πάρει συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα. Η νεαρή youtuber απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πως έγινε η συνέντευξη ανέφερε ότι η ίδια συνήθως γράφει τις ερωτήσεις που έχει σκοπό να κάνει και αν τις ζητήσουν πριν την συνέντευξη τότε τις στέλνει.

Η Φαίη Σκορδά που συνομιλούσε στην εκπομπή με τη Zoe Pre την ρώτησε στη συνέχεια τι έγινε στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα για να λάβει την εξής απάντηση: “Στην συγκεκριμένη περίπτωση τις έστειλα”, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι οι ερωτήσεις ήταν γνωστές πριν τη συνέντευξη, ο Τσίπρας ήταν στημένος και έτοιμος δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο πολιτικό νούμερο είναι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου