Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Θα ξεσκίσει τις οικογένειες ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βάλει χαράτσι σε γονικές παροχές - Δηλώσεις σοκ από Δραγασάκη

 


Ετοιμάζονται έτσι και γίνει το λάθος να κονομήσουν από τους λαθρομετανάστες ανοίγοντας τα σύνορα, μπάτε και αλέστε σε βάρος των Ελλήνων και της χώρας, και επιτεθείτε τους ευάλωτους με πρώτες τις οικογένειες και τον οικογενειακό προυπολογισμό.

Κατάργηση φοροαπαλλαγών και επανεξέταση του φορολογικού συστήματος σε βάρος και πάλι της μεσαίας τάξης προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, στο συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, προκαλώντας σάλο στην κοινωνία.

Δίνοντας σαφές δείγμα του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό στους πολίτες και περιλαμβάνει ξεσκίστε και πάλι την μεσαία τάξη, ο βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάργησης του αφορολόγητου ορίου, που ανέρχεται σήμερα στις 800.000 ευρώ, για γονικές παροχές και δωρεές, και προανήγγειλε αύξηση φόρου στα μερίσματα και μίλησε ξεκάθαρα για την ανάγκη αλλαγών στο φορολογικό σύστημα και την κατανομή των φορολογικών βαρών.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να κρύψει ότι θα ξεσκίσουν και πάλι την μεσαία τάξη, για να μην αντιληφθεί η πλειονότητα της κοινής γνώμης τι σχέδιο έχει αλλά ο Δραγασάκης δεν κρατήθηκε.

«Για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το τι περιμένει τους πολίτες εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει οποιοδήποτε ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας, ας ανατρέξει κανείς στην τοποθέτηση του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα, Ι. Δραγασάκη. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και εκ νέου επιβολή επιπλέον φορολόγησης της μεσαίας τάξης», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, και πρόσθεσε: «Τι κι αν οι μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών ενίσχυσαν το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην προσέλκυση επενδύσεων, τη μείωση της ανεργίας και τη δημιουργία μόνιμων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αδιόρθωτος, ίδιος και απαράλλαχτος, επιδιώκει να μας επαναφέρει στις μέρες της φορολογικής εξόντωσης που οι πολίτες βίωσαν στην περίοδο της “προοδευτικής” διακυβέρνησής του».







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου