Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ένας αποδεδειγμένα βλάκας προσπάθησε να απαξιώσει τον πρωθυπουργό με ύβρεις

 


Ένας αποδεδειγμένα αμόρφωτος και βλάκας πολιτικός, στριμωγμένος και αγχωμένος για το πολιτικό του μέλλον, προσπάθησε με ύβρεις να απαξιώσει τον πρωθυπουργό της χώρας.

Έτσι διάλεξε να αντιπαρατεθεί ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, με ύβρεις δημιουργώντας μεγάλη ένταση με την φράση, περί «μειωμένης αντίληψης» προς τον πρωθυπουργό.

Και το λέει ποιος ένας αποδεδειγμένα βλάκας με περιορισμένη αντίληψη πολιτικός που γελάει ο κόσμος εντός και εκτός Ελλάδας μαζί του.

Τι είπε ο φαιδρός Τσίπρας «Η χώρα σε κρίσιμες στιγμές έχει επικεφαλής έναν άνθρωπο επικίνδυνο. Η στάση σας είναι ανέκδοτο επικίνδυνο για την πατρίδα. Ας δεχθούμε ότι είστε μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας» και αυτό προκάλεσε την ισχυρή αποδοκιμασία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους συναδέλφους τους από τον ΣΥΡΙΖΑ που ανέχονται ένα αποδεδειγμένα βλάκα για αρχηγό.

Με παρέμβασή του, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, προσπάθησε να βάλει τάξη, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να ξανασκεφτεί αυτές τις εκφράσεις και αν θα τις χρησιμοποιεί εντός του Κοινοβουλίου.

Ο φαιδρός συνέχισε απατώντας «Είναι υποχρέωσή μου να πω την αλήθεια. Είναι δημοκρατικό μου δικαίωμα και θα το κάνω» και ζητώντας «να με προστατεύσετε από την οχλαγωγία» και με τον Κωνσταντίνο Τασούλα να λέει «θα το κάνω, αλλά όσο σας φαίνεται περίεργο το είπα για να σας προστατεύσω».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου