Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Γαϊτάνης: "Πως γίνεται πράγματα που δεν ξέρει ο Πρωθυπουργός, να τα γνωρίζει ο κ. Τσίπρας;"

 


Αυτό που αναρωτιούνται όλοι οι Έλληνες αναρωτιέται και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης.

Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις από την κυβέρνηση πώς γίνεται η συμμορία του ακροαριστερού πολιτικού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα να ξέρει ονόματα; Και ποιός ο ρόλος του προέδρου της ΑΔΑΕ εκτός του ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ, που στην θέση αυτή τον έχει τοποθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;;;;

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Ν.Δ., Τάσος Γαϊτάνης, σε δηλώσεις του στο ATTICA TV, αναρωτήθηκε πώς γίνεται ο Αλέξης Τσίπρας να ξέρει ποιοι παρακολουθούνται.

Ο κ. Γαϊτάνης τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τον πρωθυπουργό με αυτά τα γεγονότα. Παράλληλα πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ανέλαβε από το καλοκαίρι και μετά πρωτοβουλίες με τις οποίες άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο που διέπει το καθεστώς των νόμιμων επισυνδέσεων και αναβαθμίστηκε η λειτουργία της ΕΥΠ.

Ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 8 Δεκέμβριου του 2022, στη Βουλή, είχε αναφερθεί σε συγκεκριμένο υπουργό και στον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων ότι παρακολουθούνται και έθεσε μια σειρά ερωτημάτων. «Πως γίνεται ο κ. Τσίπρας να γνωρίζει ποιοι παρακολουθούνται; Από που έχει την ενημέρωση για τα έξι ονόματα που ανέφερε στη Βουλή; Συμπεριλαμβάνονται στην επιστολή της ΑΔΑΕ τα έξι ονόματα; Έχει πάρει την άδεια των έξι προσώπων να τους αναφέρει ή παραβιάζει το νόμο για τα προσωπικά δεδομένα; Πως γίνεται πράγματα που δεν ξέρει ο Πρωθυπουργός, να τα γνωρίζει ο κ. Τσίπρας;».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου