Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Θετικό το αλκοτέστ της πρώην παίκτριας του GNTM που σκότωσε 60χρονο μοτοσικλετιστή

 


Θετικά είναι τα αποτελέσματα από την αιμοληψία της Κυβέλης Χατζηευστρατίου που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο μοτοσικλετιστή τον περασμένο Οκτώβριο.

Όπως μεταδόθηκε σε πρωινή εκπομπή του Alpha, το ποσοστό της αιθυλικής αλκοόλης στο αίμα της ήταν διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο. Η αιθυλική αλκοόλη στο αίμα της Κυβέλης Χατζηευστρατίου ήταν 1,02, ενώ το ανώτατο όριο είναι το 0,50.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 12 Οκτωβρίου γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου και το αποτέλεσμα έκανε δύο μήνες να βγεί.

Η πρώην παίκτρια του GNTM  παρέσυρε με το ΙΧ της τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 60χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα σταθμευμένα οχήματα, ενώ η νεαρή, η οποία παρέμεινε στο σημείο του τροχαίου μέχρι και τη στιγμή που ήρθε η Αστυνομία, και συνελήφθη. Αφεθεί μετά ελεύθερη και βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και θα πρέπει άμεσα να της αφαιρεθεί και το δίπλωμα οδήγησης.

Ο άτυχος 60χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν πατέρας τριών παιδιών και διατηρούσε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα και επέστρεφε στο κατάστημά του μετά από μια παραγγελία που είχε μόλις παραδώσει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου