Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Συνεχίζεται το καραγκιοζιλίκι που έχει στήσει ο Τσίπρας με τις υποκλοπές - Πήγε και στην ΑΔΑΕ


 

Όταν δεν εξοργίζει την κοινωνία με τις δηλώσεις του, δείχνοντας πόσο φαιδρός είναι, συνεχίζει τα καραγκιοζιλίκια με την στημένη από τον ίδιο υπόθεση υποκλοπών χωρίς ούτε ένα στοιχείο

Πρόσβαση σε όλες τις διατάξεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, δικαστές και αξιωματικούς ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας και αυτό με αφορμή τα δημοσιεύματα χωρίς ούτε ένα στοιχείο που έστησε ο ίδιος και δημοσιεύει το Documento.

Το καραγκιοζιλίκι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας και επικίνδυνος για την χώρα Αλέξης Τσίπρα, το πρωί της Τετάρτης (07.12.2022), επισκέφτηκε την ΑΔΑΕ για το θέμα των παρακολουθήσεων, θέμα που έχει στήσει ο ίδιος για να πλήξει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ και μετά έκανε την δήλωση για να γελάει ο κόσμος πώς «κάποια στιγμή το παιχνίδι και το κρυφτούλι με τους θεσμούς της Δημοκρατίας λαμβάνει τέλος».

Για να ολοκληρωθεί το καραγκιοζιλίκι συνέχισε λέγοντας «Ήρθα σήμερα στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών και ζήτησα από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, όπως ο νόμος ορίζει, να έχω πρόσβαση ως πολιτικός αρχηγός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλες τις διατάξεις, που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, υπουργούς, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δημοσιογράφους, δικαστές, αλλά και αρχηγούς ή αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων, και έχουν υπογραφεί την τελευταία τριετία.

Με τους θεσμούς της χώρας και της Δημοκρατίας δεν θα παίζουμε. Πόσο δεν μάλλον, με την εθνική ασφάλεια παιχνίδια δεν πρόκειται να ανεχτούμε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ποιος ο Αλέξης Τσίπρας, αυτός που αποδεδειγμένα την περίοδο της κυβέρνησης του έκανε τα πάντα για να ελέγξει το κράτος και τους αρμούς της εξουσίας!! Αυτός που τα ίδια του τα στελέχη τον έχουν καταγγείλει πώς τους παρακολουθούσε απο το Μαξίμου!! Ναι αυτός και δεν ντρέπεται καθόλου που τον κοροιδεύει ο κόσμος!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου