Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέχουν χυδαιότητα και ακροαριστερά Τσίπρα φεύγουν πάνε σε κόμματα της αριστεράς

 



Δύσκολα τα πράγματα για τον τελειωμένο πολιτικά Αλέξη Τσίπρα, που κάνει μόνο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά γενικότερα.

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούνται ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα να φεύγουν από το κόμμα της Κουμουνδούρου, προς άλλα κόμματα της αριστεράς και της κεντροαριστεράς όπως το ΠΑΣΟΚ  -ΚΙΝΑΛ.

Ο λόγος είναι προφανής, αφού δεν μπορούν πλέον να αντέξουν την κατρακύλα και την χυδαιότητα του Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου του.

Ο ακροαριστερός Αλέξης Τσίπρας αναβαθμίζει καθημερινά το επίπεδο του λαϊκισμού στο οποίο κινείται, καθίσταται ολοένα και πιο επικίνδυνος για την ίδια τη χώρα στήνοντας δημοσιεύματα όπως το τελευταίο αναφορικά με τις παρακολουθήσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στέλνοντας και προς την Τουρκία μηνύματα ότι εγώ είμαι εδώ βοηθήστε να διώξω τον Μητσοτάκη.

Ότι επιλογή κάνει ο Αλέξης Τσίπρας πάνω στην απόγνωση του είναι επικίνδυνες αλλά και εθνικά επιζήμιες και αυτό το αντιλαμβάνονται και οι αριστεροί - κεντροαριστεροί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που αφήνουν τον ακροαριστερό στην τύχη του και την κατάντια του.

Πολιτικός που κάνει τέτοιες αισχρές δηλώσει αδιαφορώντας για το πόσο επιζήμιοι είναι υπαινιγμοί που αφορούν στις σχέση της στρατιωτικής ηγεσίας με την πολιτική την ώρα που έχεις τους Τούρκους απέναντι να απειλούν, μόνο ανθέλληνας και προδότης μπορεί να χαρακτηριστεί για την χώρα και χρειάζεται πολιτική απομόνωση.

Ο φαιδρός Αλέξης Τσίπραςπου δεν εκφράζει την αριστερά αλλά την ακροαριστερά δεν θα σταματήσει πουθενά, ούτε φυσικά και σε θέματα που λειτουργούν σε βάρος και της  ασφάλειας της χώρας.

Η τελευταία φαιδρή και χυδαία δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ξεχείλησε το ποτήρι της αγανάκτησης των ψηφοφόρων του "Αν κλέβεις σπίτια μέσω τραπεζών και funds μπορεί να γίνεις βουλευτής της ΝΔ, αν κλέψεις 20 ευρώ βενζίνη μπορεί να βρεθείς με μια σφαίρα στο κεφάλι".



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου