Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Φλωρίδης για δήλωση Τσίπρα: “Ούτε ο Κουφοντίνας δεν τα έλεγε έτσι όταν σκότωνε τους «φραγκάτους»”…

 


Η δήλωση του φαιδρού Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε όλη την κοινωνία ειδικά ως προς τη σύγκριση που επιχείρησε με την υπόθεση του βουλευτή Πάτση. 

Τα όσα είπε ο χυδαίος και φαιδρός ακατάλληλος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν και την αντίδραση και του Γιώργου Φλωρίδη που τη σχολίασε στο twitter σημειώνοντας πως “Ούτε ο Κουφοντίνας δεν τα έλεγε έτσι όταν σκότωνε «φραγκάτους»”.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι “Ο Α. Τσίπρας είπε ότι ο πλούσιος που κλέβει τα σπίτια των φτωχών μπορεί να γίνει βουλευτής,ενώ ο φτωχός που κλέβει 20 ευρώ πυροβολείται στο κεφάλι.Εννοεί ότι αντί να πυροβολείται ο πλούσιος, πυροβολείται ο φτωχός;Ούτε ο Κουφοντίνας δεν τα έλεγε έτσι όταν σκότωνε τους «φραγκάτους»”.

Η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη στο facebook

Πυροβολισμοί
———————-

Ο Α. Τσίπρας, ξεπερνώντας τον πιο χυδαίο λαϊκίστικο εαυτό του, δήλωσε στην Καστοριά ότι «αν μέσα από Τράπεζες και Fund κλέβεις τα σπίτια των φτωχών μπορείς να γίνεις Βουλευτής, ενώ είσαι φτωχός και κλέβεις 20 ευρώ μπορείς να βρεθείς με μία σφαίρα στο κεφάλι».

...Δείτε περισσότερα
306
20
33


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου