Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Κακοποιοί Ρομά στο Μενίδι πυροβόλησαν τον διοικητή της ΟΠΚΕ στο πρόσωπο

 


Ανεξέλεγκτοι, παραβατικοί, σκληροί εγκληματίες από ανήλικα οι Ρομά, υποκινούμενοι από εχθές ακροαριστερούς κακοποιούς, έδειξαν για ακόμα μία φορά το πόσο επικίνδυνοι είναι για την κοινωνία.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μενίδι μεταξύ κακοποιών Ρομά και αστυνομικών από το οποίο τραυματίστηκαν 10 αστυνομικοί, ο ένας εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση.Οι έξι χτυπήθηκαν από διάφορα αντικείμενα που τους πέταξαν οι Ρομά και οι τέσσερις από σκάγια όπλων.

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Αυλίζα στο Μενίδι, όταν έφτασε η ομάδα ΟΠΚΕ Αθηνών στην περιοχή για να γίνει επιχείρηση, καθώς Ρομά είχαν στήσει οδοφράγματα και έκαιγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους τρομοκρατώντας την περιοχή.

Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της επιχείρησης ακούστηκαν πυροβολίσμοί μέσα από τον καταυλισμό των κακοποιών, από τους οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο ο διοικητής της ομάδας ΟΠΚΕ Αθηνών. 

Ο αστυνόμος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Τραυματίστηκε από τους ίδιους πυροβολισμούς ένας ακόμη αστυνομικός της ίδιας ομάδας. Οι 2 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με υπηρεσιακά αυτοκίνητα κατευθείαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Η κατάσταση της υγείας του διοικητική της ΟΠΚΕ είναι κρίσιμη, καθώς τα σκάγια τον βρήκαν στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν το περιστατικό ως απόπειρα δολοφονίας καθώς η επίθεση ήταν ευθεία βολή με καραμπίνα σε κοντινή απόσταση.

Από τα σκάγια, σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν άλλοι 2 αστυνομικοί οι οποίοι, ωστόσο, δεν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις των κακοποιών Ρομά που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και πολύ επικίνδυνοι.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου