Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Κτηνοβάτης στις ΗΠΑ «Συνευρέθηκε σεξουαλικά» με σκύλο μπροστά σε περαστικούς

 



Μια ήσυχη γειτονιά στο Κλιργουότερ της Φλόριντα διάλεξε να αναστατώσει ανώμαλος κτηνοβάτης, ο οποίος «συνευρέθηκε σεξουαλικά» με σκύλο στον δρόμο και, στη συνέχεια, κατέστρεψε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έξω από μια τοπική εκκλησία.

Σύμφωνα με τη New York Post, o 36χρονος Τσαντ Μέισον είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο ενός φίλου του, ράτσας λαμπραντούντλ (διασταύρωση λαμπραντόρ με πουντλ) όταν άρχισε ξαφνικά να προβαίνει να σεξουαλικές πράξεις εις βάρος του άτυχου ζώου. Μπροστά στη σοκαριστική σκηνή ήταν αρκετοί περαστικοί, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

Κάποιοι οργισμένοι κάτοικοι επιχείρησαν να σταματήσουν το αρρωστημένο σόου του 36χρονου, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει και, στην προσπάθειά του αυτή, διέλυσε τη φάτνη που κοσμούσε τον εξωτερικό χώρο μιας τοπικής εκκλησίας.

Ο επικίνδυνος ανώμαλος εκτός από τις ζημιές που προκάλεσε στην εκκλησία μέσα στον παροξυσμό του ο Μέισον, κατέστρεψε επίσης ένα γραμματοκιβώτιο και επιχείρησε να κλέψει ένα όχημα για να απομακρυνθεί ταχύτερα από το σημείο.

Ο 36χρονος τώρα αντιμετωπίζει τώρα πλήθος κατηγοριών, μεταξύ των οποίων η προσβολή δημοσίας αιδούς και ο βανδαλισμός τόπου λατρείας. Μετά τη σύλληψή του, ο Μέισον αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και η δίκη του ορίστηκε για αργότερα αυτόν τον μήνα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου