Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το δίλημμα των εκλογών: Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω;

 



Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει η Κυβέρνηση στη διάρκεια της θητείας της, στα τοπικά αναπτυξιακά έργα, στις προκλήσεις της εποχής και στην πορεία  προς τις εκλογές θέτοντας με σαφήνεια τα εκλογικά διλήμματα αλλά και τον πραγματικό χαρακτήρα της ψήφου.


Όλοι πρέπει να μάθουν ότι η χώρα, σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, δεν έχει ανάγκη ούτε από χαλαρές ψήφους, ούτε από θολά μηνύματα που μπορεί να οδηγήσουν είτε σε πολιτικές τερατογεννέσεις, είτε σε αδιέξοδους συσχετισμούς. 

Σήμερα χρειαζόμαστε καθαρές λύσεις και καθαρούς ορίζοντες. Να γιατί ο στόχος μας είναι ειλικρινής και ένας. Η αυτοδύναμη Ελλάδα με πρώτο ρόλο στην Νέα Δημοκρατία.

Στην τελική ευθεία -το ’23 είναι κοντά μας, είναι προεκλογική χρονιά- πιστεύω ότι τα διλήμματα στην κοινωνία έχουν πια αποκρυσταλλωθεί με τρόπο ο οποίος είναι πολύ σαφής και πολύ κατανοητός σε όλους τους πολίτες. Το δίλημμα είναι: Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω;

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, έχοντας ζήσει μια καταιγίδα ψέματος, φόρων και περικοπών, εκτιμούν τα χρόνια της οικονομικής ανάκαμψης, της στήριξης του εισοδήματος, της σιγουριάς, της εθνικής αξιοπρέπειας που την διαδέχτηκαν.

Και αν εντοπίζουν αστοχίες, γιατί αστοχίες πάντα θα υπάρχουν και λάθη πάντα θα γίνονται, ναι, προτιμούν μια καλή Κυβέρνηση που κάνει και λάθη από μια πραγματικά λάθος Κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, συγκρίνουν και κρίνουν. Και αυτό συμβαίνει και τώρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου