Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Συνελήφθη η 19χρονη συνοδηγός στο ΙΧ του Αλβανού που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη

 


Στη σύλληψη μιας 19χρονης προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία επέβαινε στο ΙΧ του εγκληματία οδηγού που παρέσυρε την 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της 19χρονης και να της περάσουν χειροπέδες, ενώ βρίσκονται κοντά στη σύλληψη και του ίδιου του δράστη, o οποίος μένει άφαντος.

Η 19χρονη ήταν συνεπιβάτης του 30χρονου στο μαύρο Skoda τη μοιραία στιγμή που χτύπησε δυο φορές την άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος έχει ταυτοποιηθεί, είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος αλβανικής καταγωγής και αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να είναι και ο ιδιοκτήτης του ΙΧ, που είναι 44χρονος Έλληνας επίσης παραβατικός και γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 30χρονος Αλβανός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς και αποφυλακίστηκε υπό όρους.

Ο Έλληνας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς αποκάλυψε ότι είχε δανείσει το ΙΧ στον 30χρονο.

Το αυτοκίνητο που χτύπησε τη νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε λίγο μετά από τη φονική παράσυρση τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11), εγκαταλελειμμένο, χωρίς πινακίδες και με σπασμένο παρμπρίζ, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν από την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά, με τον οδηγό να παραμένει άφαντος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου