Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Γελάει ο κόσμος με την Όλγα Γεροβασίλη, έπεσε θέμα «phishing» και καταγγέλει την κυβέρνησηΗ Γεροβασίλη, αντί να κρύψει την ξεφτίλα που έπαθε, ξεφτιλίζεται καταγγέλοντας την κυβέρνηση επειδή ήταν η ίδια απρόσεκτη.

Ηλεκτρονική επίθεση και αφαίρεση χρημάτων απο τους τραπεζικούς της λογαριασμούς καταγγέλλει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη και δεν είναι το μοναδικό θύμα, εκατοντάδες αθώοι πολίτες την πάτησαν.

Με ανακοίνωσή της η φαιδρή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συνδέει την απάτη ηλεκτρονικού «ψαρέματος» της οποίας έπεσε θύμα γιατί ήταν απρόσεκτη, με το Predator και γελάει ο κόσμος μαζί της.

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο απο την Γεροβασίλη : «Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση - χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες.

Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης.

Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων» αναφέρει χαρακτηριστικά η Γεροβασίλη σε ανακοίνωσή της προκαλώντας γέλια στον κόσμο και δείχνοντας για ακόμα μία φορά με ποιους έχουν να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου