Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Στριμώχθηκε ο Τσίπρας με την Κοσιώνη γέλαγε ο κόσμος μαζί του και εκνευρίστηκε

 


Ο Αλέξης Τσίπρας νόμιζε ότι είναι εύκολο να βγεις σε μία ενημερωτική εκπομπή, να κάνεις ότι είσαι παρθένος στην πολιτική και να προσπαθείς και πάλι όπως το το 2014 να εξαπατήσεις με ψέματα όσους περισσότερους μπορείς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τη Σία Κοσιώνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει όπως ήθελε δείχνοντας έτσι την πολιτική του ανεπάρκεια και την ενοχή του.

«Θα θυμώσω, κυρία Κοσιώνη, και ελπίζω αυτή τη φορά να μη σας εκνευρίσω», για να λάβει την απάντηση από τη Σία Κοσιώνη: «Δεν θυμώνω, ούτε έχω σκοπό να σας εκνευρίσω, κύριε πρόεδρε. Μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση είναι αυτή που σας κάνω…».

Το θερμόμετρο ανέβηκε όταν η δημοσιογράφος είπε προς τον Αλέξη Τσίπρα πως «οι Έλληνες περιμένουμε από τα κόμματα να είναι συντεταγμένα απέναντι στην Τουρκία».

«Γιατί το λέτε αυτό, κυρία Κοσιώνη;» απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Αλ. Τσίπρας και ξέροντας ότι έχει ταχθεί υπέρ του Ερντογάν και τις προπαγάνδας της Τουρκίας και κατά της Ελλάδας, «Δεν είναι συντεταγμένες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας;» ρώτησε χωρίς ίχνος ντροπής κάνοντας ότι δεν ξέρει τίποτα.

Όταν η δημοσιογράφος παρατήρησε ότι ο ίδιος κατηγορεί την κυβέρνηση για λάθος στρατηγική στα ελληνοτουρκικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε: «Επιτρέψτε μου όμως, γιατί θα θυμώσω και ελπίζω αυτή τη φορά να μην σας εκνευρίσω, αλλά να πω τη γνώμη μου. Την άλλη φορά εκνευριστήκατε. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που ασκούμε κριτική για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης να βρισκόμαστε ενώπιον της κατηγορίας ότι είμαστε τουρκόφιλοι». Και το είπε αυτό χωρίς να έχει αίσθηση ότι σε τέτοιου είδους εθνικά θέματα εάν δεν μπορούμε να είμαστε με την Ελλάδα καλύτερα να το βουλώνουμε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου