Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Μόνο αθώος δεν είναι ο Ανδρουλάκης - Εισαγγελέας ΕΥΠ : Θα παρακολουθούσα και την Π.τ.Δ αν στρεφόταν κατά της πατρίδας

 


Δεν το λες εάν δεν είσαι σίγουρη, δεν το ξεστομίζεις εάν δεν έχεις στοιχεία, και επειδή πρόκειται για σοβαρή δικαστικό και στοιχεία έχει και ξέρει τι λέει.

Το φωνάζουμε εδώ και καιρό ότι ο Ανδρουλάκης μόνο αθώος δεν είναι και όλο αυτό το σώου είναι καπνός για να θολώσει την εικόνα κάνοντας το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τόνοι στην επιτροπή ανέβηκαν κατά την ακρόαση της εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου, η οποία εποπτεύει την λειτουργία της ΕΥΠ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ορισμένες απαντήσεις της εισαγγελέως ενόχλησαν τους βουλευτές της αντιπολίτευσης οι οποίοι θεώρησαν πως η κυρία Βλάχου υπονόησε ότι η νόμιμη επισύνδεση στο κινητό τηλέφωνο του κ. Νίκου Ανδρουλάκη σχετίζεται με λόγους αντεθνικής δράσης κάτι που συζητά ο κόσμος εδώ και μήνες, ψάχνοντας την αλήθεια αφού ο Ανδρουλάκης δεν μιλάει.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η κυρία Βλάχου απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη αναφορικά με το αν είναι νόμιμη η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού προσώπου φέρεται να είπε πως θα παρακολουθούσε ακόμα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν υπήρχαν πληροφορίες ότι στρέφεται κατά τις πατρίδας.

Σε εκείνο το σημείο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της επιτροπής Ευαγγελία Λιακούλη διαμαρτυρήθηκε έντονα καλώντας την κυρία Βλάχου να ανακαλέσει υποστηρίζοντας ότι «αφήνει ρετσινιά» κατά κ. Ανδρουλάκη. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η εισαγγελέας επέμεινε στην αρχική της θέση και επειδή πρόκειται για σοβαρή δικαστικό, και πολύ καλά έκανε.

Τελικά ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Ανδρουλάκης συνεχίζει να κάνει το θύμα χωρίς να λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου