Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Με ψεύτικα στοιχεία κάνει περιοδεία και εξαπατά τους Πολίτες ο Τσίπρας

 



Ο Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει αλλάξει καθόλου, κάνει περιοδεία κοροιδεύοντας και εξαπατώντας όσους τον ακούν ακόμα, δίνοντας τους ψεύτικα στοιχεία.

Ο εθισμένος στο ψέμα και την απάτη Αλέξης Τσίπρας πήγε εχθές στη Βέροια και κατόπιν στη Θεσσαλονίκη και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την πορεία της οικονομίας λέγοντας ψέματα. 

Είναι δε τόσο γελοίος και απρόσεκτος, που διάλεξε να κάνει επίθεση στην κυβέρνηση, την ημέρα της προς τα πάνω αναθεώρησης των στοιχείων για την ανάπτυξη του β’ τριμήνου από την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Διαβάστε τώρα τι είπε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα :

«Πολύ φοβάμαι ότι τα δύσκολα, δυστυχώς, είναι μπροστά μας. Η πραγματική οικονομία στενάζει, νοικοκυριά και επιχειρήσεις στενάζουν, παρ’ όλα αυτά διαρκώς βομβαρδίζονται με ειδήσεις για νέες ανατιμήσεις στο ρεύμα, στα είδη βασικής κατανάλωσης, στα καύσιμα και αυτό τη στιγμή που εδώ και οκτώ μήνες οι Eλληνες έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το μάρμαρο των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Ότι είπε είναι ψέμα, είναι αδίστακτος και είπε πολλά ψέματα, ότι η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα και τα ακριβότερα καύσιμα στην Ε.Ε., όπως μίλησε και για ρεκόρ πληθωρισμού. Δέν μπορεί να μην γνωρίζει ότι όλα αυτά δεν ισχύουν, αλλά τα λέει επειδή, υποτιμώντας την κοινή γνώμη, κοροιδεύοντας και εξαπατώντας συνειδητά τους αφελής, γιατί έχει σκοπό έχει να εμφανίσει τον πρωθυπουργό δήθεν ασύνδετο με την οικονομική, πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα. Και μιλά για «εφιάλτη για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που πρέπει να λάβει τέλος», ζητώντας για άλλη μία φορά εκλογές.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου