Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τον Τσίπρα, όπως τον χρησιμοποίησε η Μέρκελ για να ξεπουλήσει την Μακεδονία

 



Κακά τα ψέματα, ο Αλέξης Τσίπρας που δεν είναι και έξυπνος πολιτικός, για να πετύχει αυτό που θέλει δεν διστάζει να ξεπουλήσει και την μάνα του!! Δεν διστάζει να πει ψέματα, να εξαπατήσει, να διαστρευλώσει για να καταφέρει να πάρει και πάλι την εξουσία.

Το πόσο εύκολος είναι ο Αλέξης Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται και από την παραδοχή του πρόεδρου του εξωκοινοβουλευτικού Ενιαίου Κόμματος και γιος του πρώην Προέδρου και Πρωθυπουργού της χώρας, Τουργκούτ Οζάλ που είπε ότι μόλις χάσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης θα εισβάλλουμε εύκολα στην Ελλάδα!!!Αυτό δείχνει το πώς βλέπουν οι Τούρκοι την αριστερά και ειδικά τον εύκολο Αλέξη Τσίπρα.

Τον Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε και η πρώην καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ για να ξεπουλήσει την Μακεδονία στα Σκόπια, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του έταξε ότι δεν θα χάσει τις εκλογές θα τον κρατήσεις για πρωθυπουργό, αλλά τελικά η βούληση του Ελληνικού λαού είναι δυνατότερη από τον οποιοδήποτε ξένο και ντόπιο ανθέλληνα.

Φυσικά και ο Αλέξης Τσίπρας την πίστεψε, ξεπούλησε εύκολα την Μακεδονία, με αποτέλεσμα να τον κοροιδεύουν εξοργισμένοι οι Μακεδόνες, φωνάζοντας τον περιπαιχτικά όπως προχθές στην Βέροια "Μακεδόνα", και θα τον θυμούνται για πάντα στην ιστορία, ως αυτόν που ξεπούλησε την Μακεδονία.

Την ίδια συνταγή χρησιμοποιεί ο Ταγίπ Ερντογάν, σύμμαχος και φίλος της Άγκελα Μέρκελ, τάζοντας ίσως στον Αλέξη Τσίπρα πώς εάν γίνουν σύμμαχοι για να ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα βοηθήσει να τον κάνει κυβέρνηση και ίσως να του δώσει και κάποια νησιά ο αδίστακτος Συριζαίος.

Ποιος ξεχνάει την προτροπή του Τούρκου προέδρου προς τους πολίτες, να καταψηφίσουν την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να έρθει ο εύκολος ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιος ξεχνάει τον θαυμασμό του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Ρωσία και τον δικτάτορα Πούτιν, σύμμαχο και φίλο του Ταγίπ Ερντογάν, μαζί με την ενοχοποίηση του ΝΑΤΟ για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, που ως σκοπό έχουν την ενίσχυση του αντικυβερνητικού μετώπου στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Πόσες φορές εμμέσως πλην σαφώς εκδηλώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ένας θαυμασμός προς την προσωπικότητα του Ερντογάν, προς την «πανέξυπνη» εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, σε μια προσπάθεια να κατηγορηθεί η ελληνική κυβέρνηση που συντάχθηκε από την πρώτη στιγμή με τις δυνάμεις που επιθυμούσαν τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ. Μια κατηγορία που συμπορευόταν με τα παζάρια και τους εκβιασμούς της Τουρκίας και την «αδέσμευτη» πολιτική της Άγκυρας.

Ο Τούρκος πρόεδρος εκφράζει την υποστήριξη του ανοικτά στον ΣΥΡΙΖΑ και τον εύκολο Αλέξη Τσίπρα.

Επικροτεί τις ανθελληνικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τις αμυντικές συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία, την αύξηση των παραγγελιών των οπλικών συστημάτων, την δήθεν τεράστια «ήττα» της Ελλάδας έναντι της «μεγαλοπρεπούς νίκης» των Τούρκων στη σύνοδο του ΝΑΤΟ και άλλα πολλά. 

Η στάση και οι θέσεις του ανθελληνικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ που δεν διστάζει να ξεπουλήσει τα πάντα, «ταιριάζουν σαν γάντι», στους Τούρκους, γιατί έχουν την ίδια θέση. 

Για τους Τούρκους η λύση είναι μία  ψηφίζουμε, λοιπόν, ΣΥΡΙΖΑ με τη βούλα και την ευχή του μεγάλου σουλτάνου, γιατί εύκολα θα ξεπουλήσει ο Τσίπρας μόλις εισβάλλουν στην Ελλάδα οι Τούρκοι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου