Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Η Μάγδα Φύσσα, ο Ν. Βούτσης και ο Κ. Αρσένης στην δίκη Τοπαλούδη!! Γιατί; Μικροπολιτικά παιχνίδια προβολής

 


Πριν έρθουμε στο ερωτηματικό, ενημερώνουμε ότι ομόφωνα ένοχοι κρίθηκαν πριν από λίγο από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Η πρόεδρος τους δικαστηρίου ανακοίνωσε την ετυμηγορία  κηρύσσοντας ενόχους τους κατηγορουμένους  για ανθρωποκτονία από πρόθεση  σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για  ομαδικό βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο κατηγορούμενοι κατά τις απολογίες τους στη δίκη έριχναν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον για το στυγερό έγκλημα. Σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικασθεί σε ισόβια για τη δολοφονία της κοπέλας και σε 15 έτη κάθειρξη ο καθένας για τον βιασμό της.

Στο άκουσμα της απόφασης ο πατέρας της φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, ξέσπασε σε κλάματα συγκινημένος, ενώ η μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου δεν βρέθηκε εντός της δικαστικής αίθουσας γιατί ήταν συναισθηματικά φορτισμένη.

Αρνητική εικόνα έδωσε για ακόμα μία φορά η Μάγδα Φύσσα που κανένας δεν κατάλαβε γιατί παρευρέθηκε στην δίκη Τοπαλούδη, και γιατί έστησε σώου με πανό έξω από τα δικαστήρια.

Ποιος ο ρόλος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση; Και ποιός ο ρόλος του βουλευτή του Μερα25 Κρίτων Αρσένης που αναρτούσε την παρουσία του και το twitter;;

Η επίσημη ενημέρωση λέει για ένδειξη συμπαράστασης στους γονείς του θύματος, αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο πόνος των γονιών της Τοπαλούδη δεν θέλει κανένα απο τους τρεις να παίζουν πολιτικά παιχνίδια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου