Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ονειρεύεται πρόωρες εκλογές "Η ΑΥΓΗ"! Μάλλον θέλουν να τελειώνουν με τον Τσίπρα

 


Ο Τσίπρας κάνει τα πάντα για να εδραιωθεί, η αλλιώς λαικά να κατσικωθεί στην ηγεσία του κόμματος, μαγειρεύει εκλογικές διαδικασίες, κατεβαίνει προκλητικά μόνος του για αρχηγός, οργανώνει παιδομάζωμα για να τον ψηφίσουν, γεμίζει τα εκλογικά κέντρα με Πακιστανούς και Ρομά ψηφοφόρους, και η ΑΥΓΗ ονειρεύεται πρόωρες εκλογές για να χάσει ο Αλέξης και να τον τελειώσουν οι σύντροφοι.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» αναφέρει δήθεν φήμες που κυκλοφόρησαν κατά τους ίδιους, για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.

Σε άρθρο με τίτλο «Κυβέρνηση Μητσοτάκη / Βγάζουν στην κυκλοφορία εκλογικές ημερομηνίες», η «Αυγή» αναφέρει ότι η κυβέρνηση δίνει στα ΜΜΕ πληροφορίες πως η επικρατέστερη ημερομηνία των εκλογών είναι η 2α Οκτωβρίου.

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αδιαφορεί για το ότι ο πρωθυπουργός κρατάει τον λόγο του και έχει αποκλείσει το σενάριο πρόωρων εκλογών και ονειρεύεται εκλογές, που ίσως να τις θέλουν στην εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να χάσει γιατί θα χάσει και να αρχίσουν οι διαδικασίες αντικατάστασης του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

Το "ρεπορτάζ" της ΑΥΓΗΣ γράφει για να στηρίξει το αφήγημα :«Αναζωπυρώνεται η σεναριολογία για προκήρυξη πρόωρων εκλογών μέσα στο φθινόπωρο. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται, η πιθανότερη ημερομηνία που εξετάζεται από το κυβερνητικό επιτελείο αφορά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ενώ ως εναλλακτικές εμφανίζονται η 25η Σεπτεμβρίου και η 9η Οκτωβρίου. Σημειώνεται πως το σενάριο προκήρυξης πρόωρων εκλογών είχε αποκλειστεί επανειλημμένα από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο, ορισμένοι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη αφήνουν να διαρρεύσει ότι ο πρωθυπουργός, μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, εξετάζει για πρώτη φορά σοβαρά τις εισηγήσεις για επίσπευση του εκλογικού χρόνου»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου