Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Σχόλιο Πρετεντέρη για τα sms του ποινικού Φουρθιώτη με Γεραπετρίτη



Ένα σχόλιο που μας άρεσε και θεωρούμε ότι τα λέει όλα.

Ξεκαθαρίζουμε και εμείς ότι στις επικοινωνίες μπορεί να μην προκύπτει τίποτα το επιλήψιμο, αλλά σίγουρα δεν βοηθάει την εικόνα της κυβέρνησης υπουργοί να συνομιλούν, έστω και με sms, με έναν παρουσιαστή της trash τηλεόρασης, που πήρε και πολιτική εμπομπή, παρέλασαν πολιτικοί απο όλα τα κόμματα στην εκπομπή του, ενώ ήξεραν ότι πρόκειται για ένα πρώην μάνατζερ πορνοστάρ, που αργότερα κατηγορήθηκε και για συμμετοχή σε συμμορία.

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη για τις επικοινωνίες του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη. Επικοινωνίες πριν ο ποινικός βάλει να του πυροβολήσουν το σπίτι, να του βάλουν βόμβα για να κρατήσει αστυνομική φρουρά που του είχε δωθεί και αποκαλυφθούν οι απάτες του για να βγάλει χρήματα από το κράτος.

Το σχόλιο Πρετεντέρη για Γεραπετρίτη που το επικροτούμε 

"Μαθαίναμε παλιά στη δημοσιογραφία ότι "δεν μπαίνουμε σε κουβέντες με "ποινικούς”. Λογικό, δεν υπάρχει κοινή βάση συζήτησης. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας αλλά εκείνοι προσπαθούν να γλιτώσουν τη φυλακή.

Δεν ξέρω εάν η συμβουλή ισχύει και στην πολιτική. Αν ίσχυε όμως υποθέτω πως κάποια μέλη της κυβέρνησης θα είχαν αποφύγει τα μπλεξίματα με διάφορους Φουρθιώτηδες και κομπανία. Διότι, σε τελευταία ανάλυση, κανείς δεν ευθύνεται για τους εχθρούς ή τους αντιπάλους του. Αντιθέτως όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους συνομιλητές του".



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου