Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΝΔ για Novartis: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να προσβάλλει την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη


 

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis, που «αντί να βρει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη, εξακολουθεί να προσβάλλει την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη», εξαπολύει η ΝΔ.

«Αντί ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν συγγνώμη από τα 10 πολιτικά πρόσωπα που στοχοποίησαν συστηματικά, με όργανο τον διαβόητο ”Ρασπούτιν” της εποχής και το στήσιμο μιας άθλιας σκευωρίας, ζητούν και τα ρέστα από πάνω», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στον τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλο Ξανθόπουλο.

«Η σκευωρία κατέρρευσε και οι πρωταγωνιστές της βρίσκονται σήμερα στα χέρια της Δικαιοσύνης. Ένας στο Ειδικό Δικαστήριο και οι άλλοι κατηγορούμενοι ή ύποπτοι. Όχι για την άποψή τους. Καλούνται από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ως ύποπτοι για την τέλεση κακουργημάτων που έχουν σχέση με τη συμμετοχή στο στήσιμο της υπόθεσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να βρει, έστω και τώρα, το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη, εξακολουθεί να προσβάλλει την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Καταληκτικά, το κυβερνών κόμμα επισημαίνει: «Τον καλούμε ξανά να απαντήσει: ο Άρειος Πάγος εκτελεί πολιτικές εντολές; Εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη ή όχι; Είναι απαράδεκτο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να υπερασπιστεί τους εκλεκτούς του, να αμφισβητεί τους θεσμούς».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου