Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Τώρα ζητάει συγνώμη ο Καρανίκας για το χυδαίο fake news κατά της κόρης του Πρωθυπουργού

 


Επιχείρησε να "ανασκευάσει" ο Νίκος Καρανίκας για την χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα στην κόρη του πρωθυπουργού, Δάφνη Μητσοτάκη, φοβούμενος ότι θα πάρει αυτό που του αξίζει στην δικαιοσύνη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προανήγγειλε την προσφυγή στη δικαιοσύνη, και ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, πήρε πίσω τις συκοφαντίες ότι "η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ".

Η νέα ανάρτηση του Καρανίκα που παίρνει πίσω το χυδαίο fake news :

"Κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στην στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ. Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση".

Η ανάρτηση:

Κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στην στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ.
Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση .
Ειναι προφανές ότι δεν κάνω κριτική στη κόρη του Μητσοτάκη που όπως κάθε νέο παιδί θέλει να σπουδάσει και η οικογένειά της έχει την οικονομική δυνατότητα να την στείλει στο εξωτερικό, αλλά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του.
Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος.

210
20
11


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου