Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Αρνητές προπηλάκισαν γιατρούς και προσωπικό στο Θριάσιο

 


Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Θριάσιο νοσοκομείο, όταν ομάδα αγνώστων προπηλάκισε γιατρούς και νοσηλευτές της πνευμονολογικής κλινικής. Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, αυτοαποκαλούμενοι «θεματοφύλακες ασθενών», εισέβαλλαν στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου και προπηλακίζοντας και απειλώντας γιατρούς και νοσηλευτές, ζήτησαν τη μη μεταφορά 48χρονης ασθενούς σε άλλο νοσοκομείο.

Το προσωπικό του Θριασίου, αφού έλαβε τη συγκατάθεση της 48χρονης και των οικείων της, αποφάσισε τη μεταφορά της σε άλλο νοσοκομείο καθώς κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωση της, ωστόσο στο Θριάσιο δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες. 5 άτομα από τα 20 ζήτησαν τον λόγο για τη μεταφορά της 48χρονης, με τους δύο φύλακες που υπήρχαν στο σημείο να ειδοποιούν την αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα άτομα αυτά ήταν και η κουμπάρα της 48χρονης. Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου καταγγέλλει πως πρόκειται για οργανωμένη ομάδα, ενώ και οι υγειονομικοί, με ανακοίνωση τους, ζητούν επιπλέον μέτρα ώστε να μπορούν να λειτουργούν αναπόσπαστοι.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου