Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η οικονομία να μην ξανακλείσει

 


Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η οικονομία να μην ξανακλείσει. Και ούτε να πάμε σε μέτρα περιορισμών, τα οποία δεν έχουν μόνο αντανάκλαση στην οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά έχουν αντανάκλαση στην ψυχολογία, στον τρόπο με τον οποίο ζει, κινείται, σκέφτεται, δραστηριοποιείται ο καθένας μας.

Όλες οι κινήσεις που αναπτύξαμε το προηγούμενο διάστημα σκοπό έχουν να διευκολύνουν τον άνθρωπο που θέλει να εργαστεί, τον άνθρωπο που θέλει να ψυχαγωγηθεί, το νέο παιδί που θέλει να σπουδάσει. Αυτή είναι η πρόθεσή της κυβέρνησης και γι’ αυτό κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. 

Δεν αποκλείεται εκεί που η κατάσταση γίνεται ανησυχητική και ξεπερνά τους δείκτες ασφαλείας που έχουν τεθεί από τους επιστήμονες, να παίρνουμε μέτρα στοχευμένα, όπως αυτά που έχουν να κάνουν με τη νυχτερινή διασκέδαση, όπως αυτά που έχουν να κάνουν με τη μουσική, ενδεχομένως με τη γενίκευση της χρήσης μάσκας, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Δηλαδή, δεν μιλάμε για περιοριστικά μέτρα της ίδιας διάστασης και φύσης με την προηγούμενη περίοδο. Δεν θα πάμε σε λογικές κλεισίματος της εστίασης ή των νυχτερινών κέντρων. Προτεραιότητά μας, είναι  να θωρακίσουμε την κοινωνία, το Σύστημα Υγείας και να πάρουμε  τη ζωή μας στα χέρια μας, απέναντι στην απειλή, η οποία επιμένει. 

Γι’ αυτό πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου