Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ο Δημήτρης Κούβελας εκμεταλλεύεται του αρνητές ενώ είναι πλήρως εμβολιασμένος

 


Εύκολα θύματα οι αρνητές, μπερδεμένοι ακολουθούν και πιστεύουν κάποιους που τους κοροιδεύουν, και τους σπρώχνουν να κάνουν πράγματα σε βάρος της υγείας τους και σε βάρος της ασφάλειας των συμπολιτών τους.

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας, πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της τοποθέτησης του και διερευνάται από την εισαγγελία αν έχει διαπράξει το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Όπως αποδείχθηκε ο πολέμιος των εμβολίων Δημήτρης Κούβελας, είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, και ας είναι ένας από αυτούς που με τις απόψεις του, προειδοποιούν τους αντιεμβολιαστές για να μην κάνουν το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που έχει μιλήσει για «βλαπτική χρήση των εμβολίων σε άτομα που δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες», για «διεστραμμένη προσέγγιση» να εμβολιαστούν τα παιδιά και για «υπερβολικό ήδη εμβολιασμό», έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του σκευάσματος της Pfizer και κοροιδεύει τον κόσμο για ίδιο όφελος.

«Εγώ παρόλο, που έκανα και τους δύο εμβολιασμούς και είμαι πλήρως εμβολιασμένος και για τον εαυτό μου έχω μία ανησυχία. Έκανα αυτό, που είχε το κέντρο. Συμπωματικώς ήταν της Pfizer», ανέφερε σε μία από τις πολυάριθμες τηλεοπτικές παρουσίες του ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας.

Αυτός λοιπόν ο κύριος, είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο και διδάσκει φαρμακολογία σε φοιτητές, είναι απορίας άξιο το γιατί δεν του έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα να διδάσκει, αφού αποδεδειγμένα είναι επικίνδυνος για την δημόσια υγεία;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου