Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Συνεχίζει ο ακροαριστερός ψεκασμένος Πολάκης να προκαλεί με αθλιότητες

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναβεβαιώνει με απόφαση τους την πάγια θέση του κόμματος υπέρ του εμβολίου, αλλά ο ακροαριστερός Πολάκης έχει δικιά του γραμμή.

Ο ακροαριστερός ψεκασμένος, ανεμβολίαστος και επικίνδυνος Παύλος Πολάκης σπεύδει ξανά προς υποστήριξη ενός εκ των σφοδρότερων αμφισβητιών του εμβολιασμού, του Δημήτρη Κούβελα, που να υπενθυμίσουμε είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις και απλά εκμεταλλεύεται τους αδαείς ψεκασμένους.

Το ο ψεκασμένος Πολάκης, έκρινε την επιστολή που απέστειλε ο κοσμήτορας της σχολής επιστημών υγείας του ΑΠΘ και καθηγητής Ιατρικής, Θεόδωρος Δαρδαβέσης, προς τον καθηγητή Φαρμακολογίας Κούβελα, ότι με την στάση του υπονομεύει την ιατρική του ιδιότητα.

Ο ακροαριστερός ψεκασμένος Παύλος Πολάκης δημοσίευσε την επιστολή στο Facebook και άστραψε και βρόντηξε κατά του κοσμήτορα.

«Είστε ΑΙΣΧΡΟΙ, είστε πληρωμένα αμόρφωτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, είστε οπαδοί του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ και όχι της ελεύθερης επιστημονικής σκέψης και αμφισβήτησης!!!», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε μάλιστα προς υπεράσπιση της… «ελευθερίας του λόγου» του Δημήτρη Κούβελα, μιλώντας για εποχές… χούντας και ιεράς εξέτασης.

Ο Πολάκης βέβαια δεν γνωρίζει ότι ο Δημήτρης Κούβελας κοροιδεύει και εκμεταλλεύεται τον κόσμο γιατί, μπορεί να δηλώνει αρνητής των εμβολίων, αλλά για τους άλλους όχι για τον εαυτό του που είναι πλήρως εμβολιασμένος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου