Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Η Κυβέρνηση οφείλει να παίρνει αποφάσεις

 


Δεν θα σταματήσουμε να είμαστε σε μια διαδικασία να πείθουμε τους ανθρώπους, που μένουν ανεμβολίαστοι. με σύμμαχό μας την Επιστήμη, με σύμμαχό μας τα πραγματικά δεδομένα.

Πέντε δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί σε όλο τον κόσμο. Όλες οι έρευνες, όλοι οι οργανισμοί Υγείας, εθνικοί, υπερεθνικοί, λένε ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή.

Έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση μήνες, έχουμε εξαντλήσει όλα τα επιχειρήματα. Έχουμε εμβόλια διαθέσιμα για τον οποιονδήποτε να εμβολιαστεί με όποιο εμβόλιο θέλει, και εν πολλοίς και όπου θέλει.

Η Κυβέρνηση δεν έχει την πολυτέλεια να συζητά μέχρι την τελευταία στιγμή, όταν η πανδημία καλπάζει και απειλεί να τινάξει στον αέρα όλα όσα μαζί πετύχαμε το προηγούμενο διάστημα. Δεν μας ψήφισε ο κόσμος γι’ αυτό.

Ο κόσμος μας ψήφισε για να θωρακίσουμε τη δημόσια σφαίρα. Σε σχέση με πέρυσι, φέτος υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά. Έχουμε το εμβόλιο. Ο πολίτης έχει την εναλλακτική να κάνει το εμβόλιο, το οποίο είναι ασφαλές, όχι επειδή το λέει η Κυβέρνηση, αλλά επειδή το λένε αυτοί που είναι αρμόδιοι να διατυπώσουν άποψη, τεκμηριωμένη με επιχειρήματα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου