Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Δέν μαζεύουν κόσμο στην αυριανή συγκέντρωση και επιστρατεύουν Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς κτλπ

 




Δεν μπορούν να σταυρώσουν κόσμο για τις διαδηλώσεις, οπότε επιστράτευσαν την Πακιστανική κοινότητα & το ΚΕΕΡΦΑ που θα φέρει όλες της φυλές της Αφρικής &της Αραβικής χερσονήσου.

Project μετανάστες από παντού μπας και γεμίσουμε κανένα πεζοδρόμιο. Κλαυσίγελος.

Έτοιμοι προς απέλαση λαθρομετανάστες Πακιστανοί, Καμερουνέζοι, Μπαγκλαντεσιανοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί κτλπ, που βρίσκονται παράνομοι στην χώρας μας θα διαδηλώσουν για τα εργασιακό νομοσχέδιο και για να τους δώσουν χαρτιά και άσυλο.



Μέσα από την σελίδα της στο facebook η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), απευθύνει κάλεσμα στην απεργία της Πέμπτης, κατά του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας. 

Τώρα τι δουλειά έχουν οι παράνομοι λαθρομετανάστες στην αυριανή απεργία για το εργασιακό, μόνο ο Τσίπρας που τους έταζε χαρτιά και αυτοί ξέρουν. 



Η απόφαση λένε πάρθηκε, μετά από συνάντηση μεταναστών και προσφύγων την Δευτέρα 7/6 με συμμετοχή των ακόλουθων: Κοινότητα Πακιστάν Ελλάδας, Κοινότητα Μπαγκλαντές, Κοινότητα Καμερούν, Κοινότητα Γουινέας, Κούρδοτουρκικές Αριστερές και Επαναστατικές Οργανώσεις, πρόσφυγες από Συρία, Ιράκ, Αλγερία και Μαρόκο.

Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει ότι οι διοργανωτές της αυριανής συγκέντρωσης, επιστράτευσαν την ΚΕΕΡΦΑ γιατί βλέπουν πως οι κινητοποίηση δεν θα έχει την συμμετοχή την οποία θα ήθελαν οι διοργανωτές.

Ένα ντού της αστυνομίας να δούμε πόσοι έχουν άδεια παραμονής και χαρτιά από όλους αυτούς.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου