Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ο Τσίπρας με ψέμα και διαστρέβλωση προσπαθεί να ξεσηκώσει κόσμο για το εργασιακό νομοσχέδιο



Ο Αλέξης Τσίπρας πολιτικά τελειωμένος, και η Κουμουνδούρου ποντάρουν πολλά στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση, και επειδή φοβούνται για τον κόσμο που θα μαζευτεί, επιστρατεύουν και παράνομους λαθρομετανάστες κυρίως Πακιστανούς.

Μία μέρα πριν την απεργία, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει ποτέ απο την Ελλάδα, Αλέξης Τσίπρας δεν είπε κάτι καινούργιο κατά την συνάντηση του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, αλλά συνέχισε στην οδό της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παραμύθιαζε διαστρεβλώνοντας την αλήθεια το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ και είπε πώς «Με το εργατικό νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη στην ουσία θέλει να καταλύσει το δημοκρατικό και κοινωνικό κεκτημένο της Μεταπολίτευσης», και έκανε λόγο ο αισχρός για «ευθεία επίθεση στις εργασιακές σχέσεις με την κατάργηση του 8ωρου».

Είπε επίσης μήπως τον πιστέψουν και πολώσει περισσότερο πώς «O κύριος Χατζηδάκης θέλει να μας πείσει ότι η κατάργηση των δικαιωμάτων και η πληρωμή με ρεπό αποτελεί στροφή προς το μέλλον», συνέχισε ο κ. Τσίπρας και υπογράμμισε ότι «δεν είναι μόνο η επίθεση στις εργασιακές σχέσεις, είναι ο συνδικαλιστικός νόμος, είναι ο νόμος για τα ΑΕΙ, είναι και η συρρίκνωση του δικαιώματος της απεργίας μέσα στον εργατικό νόμο. Είναι η κατάργηση των ελεγκτικών μηχανισμών, του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, πράγμα που είναι και αντισυνταγματικό. Διότι είναι μέριμνα του κράτους η ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων».

«Θεωρώ ότι η μάχη που έχουμε μπροστά μας είναι μάχη υπεράσπισης δημοκρατικών και κοινωνικών κεκτημένων», και δεσμεύθηκε νομίζοντας πώς θα ξαναγυρίσει στην εξουσία πως θα καταργήσει ό,τι ψηφιστεί αύριο στη Βουλή, λέγοντας: «Οι απορρυθμίσεις αυτές, που είναι βαθιά αντιλαϊκές και αντεργατικές, δεν έχουν τη στήριξη παρά μιας μικρής μειοψηφίας, όπως δείχνουν όλες οι μετρήσεις» και δεσμεύθηκε πως «θα καταργηθούν αμέσως μόλις δοθεί η δυνατότητα σε μία προοδευτική κυβέρνηση, με προοδευτικό πρόσημο, να επαναφέρει την κοινωνία και τον τόπο σε μια κατεύθυνση κοινωνικής συνοχής».

Πάλι τάζει πώς θα καταργήσει εξαπατώντας όποιους τον πιστεύουν ακόμα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου