Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Υδραυλικός από το Τέξας ζει ένα δράμα! Το φορτηγάκι του πολεμά στη Συρία!




Ένας Τεξανός υδραυλικός βρήκε άσχημα τον μπελά του όταν το αγροτικό του φορτηγάκι, που το πούλησε σε μια μάντρα μεταχειρισμένων, βρέθηκε να «μάχεται» στη Συρία με τζιχαντιστές στην καρότσα του και τη φίρμα του υδραυλικού, φαρδιά πλατιά, πάνω στην πόρτα του οχήματος να φιγουράρει για… αποφράξεις.

Μάλιστα, εκτός από τη φίρμα της επιχείρισης του, στην πόρτα του αυτοκινήτου φαινόταν και το τηλέφωνό του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του τηλεφωνούν διάφοροι έξαλλοι τύποι, να τον υβρίζουν και να τον απειλούν ως συνεργάτη των τζιχαντιστών.

Η απίστευτη ιστορία έχει ως εξής.

Ο Μαρκ Όμπερχόλτζερ (Mark Oberholtzer), που είναι υδραυλικός και η επιχείριση του ονομάζεται Mark-1 Plumbing, στο Γκάλβεστον του Τέξας, πούλησε το παλιό του αγροτικό φορτηγάκι, ένα Ford F-250 μοντέλο του 2005 σε μια εταιρεία μεταχειρισμένων, την Autonation Ford Gulf Freeway, που έχει έδρα στο Χιούστον, και αυτή με τη σειρά της μεταπώλησε το φορτηγάκι δίχως να αφαιρέσει από την πόρτα του τη φίρμα του υδραυλικού, όπως και το τηλέφωνό του.

Το αυτοκίνητο αυτό, από το Τέξας, κατέληξε να «μάχεται» στη Συρία και μάλιστα αναρτήθηκε και ως φωτογραφία στο Twitter.

Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα, μην σας πούμε ότι είναι μεγάλο θέμα, πώς ένα μεταχειρισμένο από το Τέξας κατέληξε στη Συρία με ένα οπλοπολυβόλο στην καρότσα του.

Μόλις λοιπόν η φωτογραφία άρχισε να κάνει τον γύρο του Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε μεγάλη προσοχή και πολλά σχόλια. Έγινε μέχρι και θέμα σχολιασμού σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αφού βγήκε το θέμα στην τηλεόραση, ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο. Το τηλέφωνο του υδραυλικού στο γραφείο του αλλά και το προσωπικό του κινητό, έλαβαν περισσότερες από 1.000 κλήσεις από όλη την Αμερική, με πολλούς να απειλούν ακόμα και την ίδια τη ζωή του.

Αλλά και την επόμενη ημέρα δεν βρήκε ησυχία. Έλαβε ακόμα 200 κλήσεις και ο πανικός συνεχίζεται εδώ και τρεις εβδομάδες αμείωτος.

Ο υδραυλικός προχώρησε και κατέθεσε μήνυση ενάντια στην εταιρεία μεταχειρισμένων που μεταπώλησε το αυτοκίνητό του δίχως να αφαιρέσει το σήμα του, ζητώντας 1.000.000 δολάρια αποζημίωση όχι μόνο για τη ζημιά που έχει υποστεί στην εργασία του αλλά και για τις απειλές που δέχεται εις βάρος της ζωής του.

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι ήθελε να αφαιρέσει τη φίρμα του πάνω από την πόρτα, αλλά ο πωλητής του είπε να μην το κάνει γιατί θα χαλούσε τη μπογιά.

Όπως αναφέρει στη μήνυση που κατέθεσε, σε καμία στιγμή δεν τον ενημέρωσαν από την εταιρεία ότι θα άφηναν τα διακριτικά του πάνω στο φορτηγό, το οποίο θα κατέληγε σε χέρια τζιχαντιστών στη Συρία, αποκαλώντας αυτό που συνέβη «ακατανόητο και φρικιαστικό ενδεχόμενο».

Στην αγωγή επισημαίνεται ότι ο υδραυλικός έχει πουλήσει πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια παλιά του φορτηγάκια σε μαντράδες στο Τέξας και σε καμία από εκείνες τις περιπτώσεις τα οχήματά του δεν κατέληξαν σε τζιχαντιστές.

Τι να πει ο άνθρωπος, τα έχει δει όλα…

Το φορτηγάκι πωλήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 2013, εξήχθη από το Τέξας και κατέληξε (που αλλού;) στη Μερσίνη της Τουρκίας. Η Μερσίνη είναι ένα λιμάνι στη νοτιοδυτική Τουρκία. Από την Τουρκία (κανένας δεν εκπλήσσεται) το φορτηγάκι κατέληξε στους τζιχαντιστές και στις 15 Δεκεμβρίου 2014 αναρτήθηκε η φωτογραφία του να «μάχεται» στη Συρία. Φυσικά με τη φίρμα του υδραυλικού και το τηλέφωνό του πάνω στην πόρτα του οδηγού.

Οι τζιχαντιστές που μάχονταν πάνω στο φορτηγάκι του υδραυλικού από το Τέξας, το οποίο πωλήθηκε στην Τουρκία, ήταν Τσετσένοι (καλοί άνθρωποι), της οργάνωσης Τζαΐς Αλ Μουχατζιρίν Αλ Ανσάρ, όπου ένα μέρος των μελών της εν λόγω οργάνωσης τον Νοέμβριο του 2013 ορκίστηκαν πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, οι άλλοι κατέληξαν στην Αλ Κάιντα.

Τη φωτογραφία ανάρτησε στο Twitter ένας χρήστης με το όνομα Καλέμπ Ουέις (Caleb Weiss), ο οποίος και έδωσε τις πληροφορίες για τους νέους ιδιοκτήτες του οχήματος.


Στη μήνυση του υδραυλικού αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος χρήστης είναι μέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης, που μάχεται στο Χαλέπι.

Ειδοποιημένος από άλλους χρήστες του Twitter, ο Καλέμπ έσπευσε να αποσαφηνίσει ότι είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις και αρθρογράφος για θέματα τζιχαντιστών και δεν έχει καμία σχέση με τους τζιχαντιστές στη Συρία.

Ο υδραυλικός από την πλευρά του ζει μια φρίκη. Η γραμματέας του αρνείται να πάει στο γραφείο για δουλειά. Ο ίδιος αναγκάστηκε να κλείσει το μαγαζί του για μια εβδομάδα και πήρε την οικογένειά του ταξίδι εκτός πόλης. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, του την έχουν πέσει κυβέρνηση και δημοσιογράφοι για να μάθουν τι έγινε. Μέχρι και το FBI τον επισκέφτηκε.


Πηγή : tribune.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου