Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Αλέφαντος για Λαφαζάνη: Κι εγώ να βάλω υποψήφιος ένα 2,8% θα το πάρω!



Ο Τσίπρας είναι χαρισματικός, έχει μελετήσει τον Αντρέα Παπανδρέου στις βιντεοκασέτες σπίτι του, δήλωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, γνωστός για τις χειμαρρώδεις απόψεις του

Την άποψή του για το αποτέλεσμα των εκλογών ανέπτυξε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Νίκος Αλέφαντος. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, γνωστός για τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο εκφράζεται έβαλε στο στόχαστρο αυτή τη φορά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, θεωρώντας αδιανόητο ότι δεν έμεινε με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Μέσι της πολιτικής και χαρισματικό ηγέτη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πήγε να παραβγεί με τον Τσίπρα τον χαρισματικό, έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, καταπληκτικός, με το χέρι, στις βιντεοκασέτες σπίτι του, η φωνή καταπληκτική. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λέτε ο Θεός να τον έχει καλά» είπε και συνέχισε: «Επτά βαθμούς μπροστά από τον Μεϊμαράκη πήγε. Εσύ δεν μπήκες στη Βουλή, 2,8% εγώ να βάλω σήμερα, 2,8% θα το πάρω! Αυτοί είναι 5-10-20 συγγενείς! Την Κωνσταντοπούλου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Την έμαθε, πάει τώρα. Δεν θα τη βγάζει κανένα κανάλι, θα παρακαλάει»!




Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου