Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας



«Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία το νωρίτερο δυνατό», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού

«Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας στη Βουλή. Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία το νωρίτερο δυνατό», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.


Ο κ. Θεοδωράκης ακόμη εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θέλει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, αλλά μπορεί να υπάρξει ατύχημα».

Τόνισε ότι η συμφωνία έπρεπε να γίνει το Μάρτιο και η κυβέρνηση να πάρει τα λεφτά των δανειστών, καθώς ο χρόνος είναι εναντίον της Ελλάδας.


Ακόμη επισήμανε πως η συμφωνία θα έπρεπε να είχε γίνει το Μάρτιο και ο χρόνος πια δεν είναι με το μέρος της Ελλάδας.

«Μέσα σε δύο μήνες χάθηκε η εμπιστοσύνη των εταίρων, τη συμφωνία την κάνεις όσο ο άλλος ήταν ζεστός… Ο κ. Τσίπρας μέσα σε τέσσερις μήνες κατάφερε να καταστρέψει φιλίες πολλών ετών» εξήγησε και συμπλήρωσε: «Χωρίς συγκρούσεις δεν θα βγούμε από την κρίση, οι πολίτες θέλουν σύγκρουση με το κακό παρελθόν, η πλειονότητα του κόσμου θέλει σκληρή διαπραγμάτευση, όχι Κούγκι και δραχμή».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε δε ότι «στην Αργεντινή χόρευαν τα δικά τους τσάμικα με τη χρεοκοπία και σύντομα έκαναν πλιάτσικα στα σούπερμαρκετ.»



Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου