Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Επιθέσεις από κλέφτες γύρω από το ΓΝΑ "Γ. Γεννηματάς" ακόμα και μέρα μεσημέρι



της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Επιθέσεις σε νοσοκόμες κι ασθενείς λαμβάνουν χώρα τελευταία έξω από το ΓΝΑ "Γεώργιος Γεννηματάς». Όπως καταγγέλουν, κάποιοι επιτίθενται σε εργαζομένους, περαστικούς και ασθενείς, τους γρονθοκοπούν, τους κλέβουν κι εξαφανίζονται μέσα στον υπαίθριο χώρο του πανεπιστημίου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

"Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως τα τελευταία δύο χρόνια. Κάθε μήνα πλέον έχουμε μία με δύο επιθέσεις σε νοσοκόμες, που έρχονται νωρίς το πρωί ή φεύγουν το βράδυ, που τελειώνουν τη βάρδια τους. Ομάδες τριών τεσσάρων ατόμων αιφνιδιάζουν τον στόχο τους, επιτίθενται και χτυπούν κυρίως γυναίκες και ηλικιωμένους, τους αρπάζουν πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα και χρυσαφικά και γίνονται καπνός μέσα στο πανεπιστημιακό κάμπους" περιγράφει στη Δημοκρατία εργαζόμενος στο Νοσοκομείο.

Κάλυψη για τη δράση των επιτηδείων προσφέρουν τα σκοτεινά σημεία γύρω από το νοσοκομείο αλλά και τα ψηλά φυτά, μέσα στα οποία κρύβονται καθώς δεν υπάρχει φύλαξη παρά μόνο όταν εφημερεύει...

Πριν από περίπου δύο μήνες έγινε στόχος και ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του «Γεώργιος Γεννηματάς» Γιάννης Μακρής. Ηταν περί τις 8 το πρωί, όταν ο γιατρός αποχώρησε από το νοσοκομείο κρατώντας έναν χαρτοφύλακα. Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε χτυπημένος, με αίματα στο πρόσωπο.



Πηγή : iatropedia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου