Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Δωρεάν ΠΑΠ ΤΕΣΤ στον Δήμο Περιστερίου



Δωρεάν ΠΑΠ ΤΕΣΤ στον Δήμο Περιστερίου Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με τη Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών «Παθολογία της κύησης» διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

«Πρόληψη παθήσεων της Γυναίκας». Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ώρα 18:00 στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο (αμφιθέατρο) του Δημαρχείου (είσοδος Καραθεοδωρή & Εθν. Αντιστάσεως – σταθμός Μετρό “Περιστέρι).

Ειδικότερα, όσον αφορά την πρόληψη του καρκίνου της μήτρας, το πρωί της ίδιας ημέρας (17η Ιουνίου) από τις 10:00π.μ. – 13:00 μ.μ. θα γίνει δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος (ΠΑΠ ΤΕΣΤ) από ειδική επιστημονική ομάδα, στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού).

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου σε θέματα Υγείας, Ιατρός Καρδιολόγος, Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενες πρέπει να απευθύνονται για κλείσιμο ραντεβού στο ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου στα τηλέφωνα 210-5704276 και 210-5715291.




Πηγή : dikaiologitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου