Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγνώμη για το πάρτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο



Συγνώμη από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε λίγες ώρες μετά τη συντριβή από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-0.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «βασίλισσας» μέσω της ισπανικής εφημερίδας «Marca» επέλεξε να απολογηθεί στους φίλους της ομάδας, που έσπευσαν να τον αποδοκιμάσουν μέσω του διαδικτύου (σ.σ. όπως και τους συμπαίκτες του που έδωσαν το παρόν στο γλέντι) για την απόφασή του.

Με τον τίτλο «μετανιωμένος» κυκλοφόρησε σήμερα η γνωστή αθλητική εφημερίδα, ενώ στο ρεπορτάζ που παραθέτει αναφέρει ότι ο Ρονάλντο αναγνωρίζει το λάθος του, όπως επίσης και το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Επίσης αναφέρεται στο κείμενο ότι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου για το 2014 έχει την αμμέριστη συμπαράσταση του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος εκτιμάει ότι πολύ σύντομα ο συμπαίκτης του θα βρει ξανά τον καλό του εαυτό.

Πριν από μερικά 24ωρα, μάλιστα, ο CR7 δήλωσε στα ισπανικά ΜΜΕ ότι παρά την ήττα από την Ατλέτικο η Ρεάλ θα είναι αυτή που στο τέλος της περιόδου θα πανηγυρίσει τον τίτλο στην πριμέρα ντιβιζιόν.


Πηγή : naftemporiki.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου