Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΠΑΟ οριστικά στον ημιτελικό Κυπέλλου με απόφαση του ΑΣΕΑΔ


Απίστευτο και όμως, ελληνικό! Ο πολυαναμενόμενος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και… κάποιον από τους δύο «αιώνιους», ζει μία ακόμη ανατροπή δεδομένων, καθώς την Παρασκευή το ΑΣΕΑΔ ενημέρωσε επίσημα την ΕΟΚ, πως έκανε δεκτή την προσφυγή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δικαιώνοντας στην ουσία τους πράσινους έναντι του Ολυμπιακού. Ετσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 22/2.

Σχετικά με την απόφαση, που επί της ουσίας… ακυρώνει τη νίκη του Ολυμπιακού στα «χαρτιά», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρείται με 50.000 ευρώ πρόστιμο. Θυμίζουμε πως οι Πράσινοι στον αγώνα που είχε γίνει στις 9 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ, είχαν επικρατήσει 77-76, αλλά οι Πειραιώτες είχαν κάνει ένσταση για παράνομη παρουσία του τιμωρημένου από την ΕΦΙΠ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο.

Αρχικά ο αθλητικός δικαστής είχε απορρίψει την ένσταση δηλώνοντας αναρμόδιος, ωστόσο μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, υποχρεώθηκε να δικάσει την υπόθεση και τελικά δικαίωσε τους Πειραιώτες.

Τότε ήρθε η σειρά των Πράσινων να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο σήμερα ανέτρεψε ξανά τα δεδομένα, «ακυρώνοντας» τον αθλητικό δικαστή και αυτή η απόφαση είναι τελεσίδικη.

Πλέον, η ΕΟΚ καλείται να ορίσει τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας. Στον τελικό έχει ήδη προκριθεί ο Απόλλωνας Πατρών (αποκλείοντας το Δεκέμβριο τη Νέα Κηφισιά).


Πηγή : tanea.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου