Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο εθνικισμός Αλβανών σκότωσε το ποδόσφαιρο – Απίστευτες εικόνες και ξύλο στο Σερβία - Αλβανία με υπεύθυνη την Αλβανία – Ο αδερφός του Αλβανού πρωθυπουργού πίσω από τα επεισόδια



 Η χθεσινή ήταν μια μαύρη μέρα για το ποδόσφαιρο και τον παγκόσμιο αθλητισμό.
Μία άθλια συμπεριφορά Αλβανών εθνικιστών των οποίων ηγούνταν ο αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού έγραψε άλλη μια ημέρα με μαύρα γράμματα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Ένα ελικοπτεράκι πέταξε πάνω από το γήπεδο στο οποίο γινόταν ο αγώνας Σερβίας - Αλβανίας και επάνω του είχε μια σημαία της λεγόμενης  κατά τους εθνικιστές Αλβανούς "μεγάλης Αλβανίας στην οποία έχουν προσαρτήσει κομμάτια από άλλες χώρες όπως το Κοσσυφοπέδιο, η Σερβία, το Μαυροβούνιο, η ΠΓΔΜ και κάποιες περιοχές της Βορείου Ελλάδος, όπως η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και η Κέρκυρα.
Αποτέλεσμα αυτής της πρόσκλησης των Αλβανών ήταν να ξεσπάσουν άγρια επεισόδια και απίστευτο ξύλο μεταξύ παικτών και οπαδών.
Στην θέα της κατασκευασμένης σημαίας, ο παίκτης της Σερβίας Μίτροβιτς την κατέβασε και εκεί άρχισαν όλα όταν παρεξηγήθηκαν ορισμένοι παίκτες της Αλβανίας βλέποντας την ψεύτικη και κατασκευασμένη σημαία που ξεφτίλιζε το ποδόσφαιρο και το κράτος της Αλβανίας να κατεβαίνει από τον ιστό του ελικοπτέρου αντί να είναι οι πρώτοι που θα την κατέβαζαν ζητώντας συγνώμη.
Υποκινητής και υπεύθυνος της όλης κατάστασης και του διασυρμού ενός κράτους και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ήταν ο Όλσι Ράμα, αδερφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας ο οποίος συνελήφθη και σήμερα αφέθηκε ελεύθερος.
Την είδηση μεταδίδουν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ενώ ορισμένα από αυτά όπως το CBCsports και στο Skysports αναφέρονται και στις περιοχές που περιλαμβάνει ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας».
Χαρακτηριστικό είναι το καναδέζικο μέσο ενημέρωσής που γράφει αναλυτικά ότι  «Το αεροπλανάκι έκανε περάσματα πάνω από τον αγωνιστικό χώρο... σέρνοντας μια αλβανική σημαία και το χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» όπου εντός των συνόρων περιλαμβάνονται εδάφη τη σημερινής Αλβανίας, το Κοσσυφοπέδιο, η Σερβία, το Μαυροβούνιο, η ΠΓΔΜ και κάποιες περιοχές της Βορείου Ελλάδος. Επίσης, στο χάρτη απεικονίζονταν δυο Αλβανοί εθνικιστές ο Ισμαήλ Κεμάλι, ο οποίος κήρυξε την ανεξαρτησία της Αλβανίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το1912 ο Ισα Μπολετίνι, ένας Αλβανός μαχητής κατά των Τούρκων».
Φυσικά η κατάληξη της εθνικιστικής δράσης ήταν να κυνηγηθούν οι παίκτες με τις κλωτσιές και να φύγουν ταπεινωμένοι κακήν κακός από το γήπεδο στο οποίο ήταν φιλοξενούμενοι.

Περιμένουμε την τιμωρία μετά από αυτή την ενέργεια των Αλβανών εθνικιστών.

Φωτό :

















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου