Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Βούλτεψη: Θα κλείσουν τα ΑΤΜ, αν ο Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη


Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η πολιτική αντιπαράθεση Κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί εξαγοράς βουλευτών ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας σήμερα ήταν η σειρά της Σοφίας Βούλτεψη να ξαναζεστάνει το σενάριο περί bank run.Συγκεκριμένα η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε ότι στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα, τότε η αντίδραση των δανειστών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις τραπεζικές συναλλαγές.
«Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ, εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM»
Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε τη ευκαιρία και με ανακοίνωσή του απάντησε στην κυβερνητικό εκπρόσωπο τονίζοντας ότι «ο πανικός και η ανευθυνότητα συνιστούν ένα πολύ κακό μείγμα».
«Μετά τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, η κ. Βούλτεψη επιμένει να προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα. Φαίνεται ότι το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει «Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα, μόνο η καρέκλα τους τους ενδιαφέρει. Τρέμουν μην τη χάσουν και δεν διστάζουν να καλούν σε αποσταθεροποίηση».
«Ευτυχώς για την οικονομία, δυστυχώς για αυτούς, δεν τους πιστεύει πια κανείς. Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι», υπογραμμίζει καταλήγοντας το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου