Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Δύο οι νεκροί και τρείς τραυματίες στο φριχτό τροχαίο της Πέτρου Ράλλη



Δύο είναι τελικά οι νεκροί και τουλάχιστον τρεις οι τραυματίες από το φριχτό τροχαίο της Πέτρου Ράλλη.
Αυτός είναι ο τραγικός απολογισμός της «τρελής» κούρσας ενός ασυνείδητου οδηγού που το πρωί της Τετάρτης έσπειρε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη κοντά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Παπαδοπούλου.
Τα θύματα είναι μία τριαντάχρονη γυναίκα και ένας ακόμη άντρας άγνωστης ηλικίας, αστυνομικός που επέβαινε στην μοτοσυκλέτα που παρέσυρε το smart και σύμφωνα με πληροφορίες αποκεφαλίστηκε από τη σφοδρή σύγκρουση . Οι σοροί των θυμάτων έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Από τους τρεις τραυματίες, κρίσιμη είναι η κατάσταση μίας γυναίκας που από το δυστύχημα ακρωτηριάστηκε και αυτή την ώρα χειρουργείται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Ενας αλλοδαπός βρίσκεται με κατάγματα στο Τζάνειο και ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εκδορές.
Με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά από τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ο οδηγός του smart έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Για υπόθεση δύο λεπτών όσο θα μπορούσε να περιμένει στο φανάρι μέχρι να γίνει και πάλι πράσινο- έκοψε το νήμα της ζωής τουλάχιστον δύο ανθρώπων με τόσο άδικο τρόπο!
Σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά πριν το φριχτό δυστύχημα, ο οδηγός του Smart είχε συγκρουστεί και πάλι με ένα ταξί και στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο που έγινε η σύγκρουση ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα, παραβιάζοντας μάλιστα τον κόκκινο σηματοδότη
και χάνοντας  τον έλεγχο του οχήματος σκόρπισε τον θάνατο.
Το αυτοκίνητο μάρκας Smart κινούμενο από την Πέτρου Ράλλη προς το Περιστέρι καρφώθηκε ανεξέλεγκτο πρώτα στο περίπτερο εκεί βρίσκονταν η άτυχη γυναίκα που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και σκοτώθηκε ακαριαία από την σύγκρουση
Το Smart στη συνέχεια και αφού πρώτα παρέσυρε ένα μηχανάκι, σκοτώνοντας και τον οδηγό, έπεσε πάνω σε μιά  στάση λεωφορείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και μάλιστα βρισκόταν στο σημείο και πολύ κόσμος.
Ούτε η στάση δεν τον σταμάτησε και συνέχισε να σκορπά τον τρόμο αφού έπεσε σε παρακείμενο σταθμευμένο όχημα, ενώ προκάλεσε και καραμπόλα τουλάχιστον τριών οχημάτων. Μάλιστα, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τρία άτομα που είχαν παγιδευτεί στα οχήματά τους.
Μόλις τελείωσε το καταστροφικό του έργο ο οδηγός του Smart, απεγκλωβιστηκε  μόνος του από το αυτοκίνητό του και σε κατάσταση σοκ φώναζε βοήθεια καθώς έχει τραυματιστεί.
Ο συγκεντρωμένος κόσμος που είχε πάθει σοκ από το φριχτό δυστύχημα του επιτέθηκε και πήγε να τον λιντσάρει και τον ίδιο και τον συνοδηγό του smart ο οποίος είχε απεγκλωβιστεί και ο ίδιος μόνος του.
Ο οδηγός συνελήφθη και βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου