Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ένας εισαγγελέας να μαζέψει τον Κασσελάκη - Μιλάει ο φαιδρός για «μαύρες σακούλες» με χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν προεκλογικά

 


Έχουμε γράψει και θα το ξανά πούμε ότι είναι στην φύση του αυτή η χυδαιότητα και η κακία, και δεν διστάζει να σπιλώσει τον οποιοδήποτε θεωρεί ότι στέκεται εμπόδιο στον τυχοδιωκτισμό του.

Το καλύτερο θα ήταν εκτός από τον έλεγχο των περίεργων και βρώμικων διαδρομών των οικονομικών του ένας εισαγγελέας να τον καλέσει να φέρει στοιχεία για τις δήθεν «μαύρες σακούλες» με χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν προεκλογικά, και εάν δεν έχει, να τον ξεσκίσει η δικαιοσύνη για να μάθει ότι δεν μπορεί να λέει ότι θέλει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, δεύτερο κόμμα έχοντας χάσει και 3% της δύναμης του εμφανίζεται να θριαμβολογεί εμφανιζόμενος ως νικητής των ευρωεκλογών και να επιδίδεται χωρίς να έχει βάλει μυαλό πετώντας λάσπη που θα του γυρίσει στην μούρη και αυτό είναι βέβαιο.

Είναι τόσο κακός άνθρωπος που δεν αντέχει την ήττα και επειδή ξεφτιλίστηκε γιατί όπου εμφανιζόταν έλεγε ότι τα ποσοστά θα έχουν μπροστά το 2, και πήρε τα 3, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, επιβεβαίωσε πως δεν κατάλαβε τίποτα, είναι στον γελοίο κόσμο του και θα χειροτερέψει.

Ο φαιδρός ινφλουένσερ εμφανίστηκε ότι είναι νικητής, δεν έχει προσγειωθεί παρά την ήττα του, και για να υποστηρίξει ότι δεν έχασε 3%, πρόσθεσε και τα ποσοστά που πήρε η Νέα Αριστερά δείχνοντας το πόσο γελοία προσωπικότητα είναι.

«Το δικό μας αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικά» δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής γιατί τον ακούν σοβαροί άνθρωποι. «Είναι καλό αποτέλεσμα» πρόσθεσε για να υποστηρίξει στη συνέχεια ότι σε αυτόν οφείλεται η μείωση των ποσοστών της ΝΔ. «Η ΝΔ πέφτει από 41% στο 28%» ανέφερε διότι, όπως σημείωσε, «κάποιος έκανε αντιπολίτευση δυναμικά, στοχευμένα, και ωμά…» προχωρώντας στην πλέον ακραία λογική να υιοθετεί τις ψήφους της αποχής, που αποδεδειγμένα δεν ήταν για τον Κασσελάκη, αλλά ψηφοφόροι της Ν.Δ. που διαμαρτυρήθηακν στο κόμμα τους και αδιαφορούν παντελώς για το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με απλά λόγια, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται να υποστηρίζει πως η τακτική του μείωσε τα ποσοστά της ΝΔ τη στιγμή κατά την οποία όχι απλά δεν πήρε τίποτα από τις απώλειες της Ν.Δ., αλλά έχασε και σχεδόν 600.000 σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2023 με το αποτέλεσμα των οποίων επιθυμεί να συγκρίνεται, χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής.

Το απόλυτο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να πει ότι άφησε επίτηδες να πέσουν τα ποσοστά για να πάρει… φόρα και να κερδίσει στις επόμενες εκλογές…αλλά όπως πάει θα πάρει φορά στην κατηφόρα και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Έφτασε στο σημείο και εδώ πρέπει να επέμβει εισαγγελέας να μιλά ο φαιδρός για «μαύρες σακούλες» με χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν προεκλογικά, χωρίς όμως να μπαίνει στον κόπο να παραθέτει στοιχεία, γιατί απλά πετάει λάσπη και η δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει. 

Και στην ερώτηση που του έγινε αν διαθέτει έστω κάποιο στοιχείο για να κατηγορεί, η απάντηση ήταν  «Έχω απηυδήσει με τη βρομιά, δεν το περίμενα τόσο άσχημο όταν έμπλεξα» είπε για να προσθέσει ότι «δεν περίμενα να κυκλοφορούν τόσες σακούλες, να πληρώνονται τιμολόγια από επιχειρηματίες» επαναλαμβάνοντας τα περί χρεών της ΝΔ και όλες τις θεωρίες συνωμοσίας και τη λάσπη που χρησιμοποίησε προεκλογικά, και επιβάλλεται η Νέα Δημοκρατία να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα σε ότι φαιδρότερο και γελοιότερο έχει περάσει από την πολιτική ζωή της χώρας.

Έρχεται η ώρα της δικαιοσύνης για τον Στέφανο Κασσελάκη και για το πόθεν έσχες του και για τα όσα χυδαία και φαιδρά λέει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου