Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ο Κωνσταντινόπουλος θέτει θέμα ηγεσίας - Ο Ανδρουλάκης έπαθε Κασσελάκη δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω

 


Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με επιστολή του στον γραμματέα του κόμματος, ζητώντας άμεσα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να συγκληθούν τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και να επισπευσθούν οι εκλογικές διαδικασίες για την ηγεσία της παράταξης.

Σημειώνεται πως θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έθεσε και η Νάντια Γιαννακοπούλου, σε ερώτηση για το εάν τίθεται θέμα αρχηγού, η κυρία Γιαννακοπούλου είχε δηλώσει, μιλώντας και στον ΣΚΑΪ, ότι «οφείλουμε να τα συζητήσουμε όλα. Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα».

Στην επιστολή του ο Κωνσταντινόπουλος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέρει πως δεν επετεύχθη «ο στόχος του κόμματός μας για τη δεύτερη θέση» και προσθέτει ότι το κόμμα χρειάζεται μια ισχυρή επανεκκίνηση και κάνει λόγο για «restart ηγετικό, πολιτικό, οργανωτικό, για το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς!».

Χαρακτηριστικά για το θέμα ηγεσίας τονίζει πως «μια νέα ισχυρή νομιμοποιητική εντολή ώστε να κάνουμε πράξη το μεγάλο ΠΑΣΟΚ των προσδοκιών μας, με ηγεσία που να κινητοποιεί ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις».

«Ζητώ, λοιπόν, άμεσα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να συγκληθούν τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και να αποφασίσουν το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα: Οι καταστατικά προβλεπόμενες για το 2025 εκλογικές διαδικασίες για την ηγεσία της παράταξης να επισπευστούν, ώστε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους να έχουν ολοκληρωθεί τόσο αυτές, όσο και το μετέπειτα Συνέδριο για την ανάδειξη των πολιτικών μας και την εκλογή των συλλογικών μας οργάνων».

Ο Ανδρουλάκης την είδε Κασσελάκης και δεν πάει πουθενά, ήρθε για να μείνει και αυτός και ας καταστρέφει με τις εμμονές του το κόμμα.

Το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης απορρίπτουν την πρόταση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για άμεση εκλογή ηγεσίας στο κόμμα, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Και καλά κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη για να μην πουν ευθέως Νίκος Ανδρουλάκης, τόνιζαν ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το καταστατικό. Άφηναν δε αιχμές κατά της κίνησης του βουλευτή του κόμματος, κάνοντας λόγο για «επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων» και πρόσθεταν με νόημα: «Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια, και ό,τι χτίστηκε με κόπους και θυσίες τα τελευταία χρόνια να χαθεί σε λίγες μέρες».

Άρχισαν τα όργανα να παίζουν για τον Ανδρουλάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου