Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ο απατεώνας Κασσελάκης είδε Μπελογιάννη σε φωτό να κρατάει την εφημερίδα "Αυγή" που δεν κυκλοφορούσε τότε

 


Δεν έχει περάσει άλλος τέτοιος ψεύτης και παπατζής όπως ο Στέφανος Κασσελάκης, και είναι τόσο αισχρός που πετάει δράκους από το στόμα του.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά fm, περιέγραψε ο απατεώνας πώς δήθεν ένιωσε όταν επισκέφθηκε το σπίτι του Μπελογιάννη στην Πελοπόννησο και είδε μια φωτογραφία του στην οποία κρατούσε την εφημερίδα «Αυγή».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε άλλο ένα θαύμα που έζησε, και πεθάναμε για ακόμα μία φορά στο γέλιο. Ο απατεώνας πρόεδρος είπε για την ευθύνη που έχει διότι κρατά στα χέρια του ένα ιστορικό κόμμα και μια εφημερίδα που έχει εμπνεύσει κόσμο εν μέσω μεγάλων αγώνων.

Και θέλοντας να ξεφτιλιστεί και να μας αφήσει κάγκελο, είπε ότι είδε τον Μπελογιάννη σε φωτογραφία να κρατάει την «Αυγή». 

Φυσικά και δεν υπάρχει φωτογραφία του Νίκου Μπελογιάννη με την συγκεκριμένη εφημερίδα γιατί ο Μπελογιάννης εκτελέστηκε τον Μάιο του 1952 και η «Αυγή» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 1952.

Εάν ήθελε να μας βγάλει τα άντερα από τα γέλια, έπρεπε να μας πει και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που δεν κυκλοφορούσε, για τέτοιο απατεώνα μιλάμε, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι τίποτα μπροστά του.

Η νέα ξεφτίλα Κασσελάκη:

«Στο σπίτι του Μπελογιάννη είχα συγκινηθεί όταν είδα σε μία φωτογραφία να κρατά την “Αυγή”. Έχω ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία και μία εφημερίδα που έχει εμπνεύσει κόσμο. Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης μου».

Ενδεχομένως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε τον Νίκο Μπελογιάννη με τον σύντροφό του, Νίκο Πλουμπίδη (άλλο ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ, που αποκηρύχθηκε ως χαφιές από το κόμμα του και εκτελέστηκε το 1954), ο οποίος έχει μια σχετική φωτογραφία με την «Αυγή» στο χέρι.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου