Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Δεν πήρε το μάθημα του ο Κασσελάκης και συνεχίζει να προκαλεί με λεφτόδεντρα

 



Μετά το ναυάγιο ποιος σοβαρός θα συνέχιζε την εξαπάτηση των πολιτών που δεν έπιασε; 

Ποιος εκτός του Στέφανου Κασσελάκη του 14,9% ούτε 15% θα συνέχιζε να προκαλεί τον ελληνικό λαό με προγράμματα της πλάκας που οδηγούν σε πτώχευση την χώρα;

Αμετανόητος, προκλητικός χωρίς ίχνος ντροπής μετά το ναυάγιο που έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά την πρώτη ήττα Κασσελάκη έγραψε στο Χ επιμένοντας ότι λεφτά υπάρχουν, παρά την μελέτη και τα νούμερα που του έδωσε το γενικό λογιστήριο του κράτους.

«Συνεχίζει αμετανόητος ο Κ. Μητσοτάκης τα ψέματα. Με αλαζονεία και ειρωνεία, ως συνήθως, ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. «λεφτόδεντρα» των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει ο αμετανόητος και προκλητικός Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτηση στο twitter, ο ινφλουένσερ του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στα όσα σοβαρά υποστήριξε σε συνέντευξη στον Alpha ο πρωθυπουργός, αναφέρει: «Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας - και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής ζωής - τον κατέβασε στο 28%».

«Το άλλοθι του 41% τελείωσε την Κυριακή, ήρθε η ώρα να τελειώσουν και τα ψέματα: Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσουμε ένα-ένα τα μέτρα μας για την πάταξη της ακρίβειας και τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολόγηση. Αποδέχεστε την πρόσκληση;» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης χωρίς ίχνος σοβαρότητας, δείχνοντας ότι δεν πήρε το μήνυμα και το μάθημα του.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου