Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Τα καραγκιοζιλίκια του Τράμπ με την έκλειψη ηλίου δείχνουν την ακαταλληλότητα του


 

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και υπόδικος, λατρεύει τα κραγκιοζιλίκια, και έτσι αξιοποίησε την έκλειψη του ηλίου για προεκλογικό σποτ.

Με ένα προεκλογικό βίντεο ο Τραμπ συγκρίνει τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές με το ηλιακό γεγονός. Καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν το φεγγάρι να αποκλείει τον ήλιο, ο Τραμπ δημοσίευσε ένα κλιπ με τη σιλουέτα του κεφαλιού του να καλύπτει τον ήλιο.

Το βίντεο ξεκινά με τη φράση «η πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας θα λάβει χώρα το 2024» να αιωρείται πάνω από μια εικόνα του ήλιου.

Με το μουσικό θέμα του «2001: Μια Οδύσσεια του Διαστήματος» να παίζει στο παρασκήνιο, το βίντεο στη συνέχεια περνάει σε φωτογραφίες πλήθους που έχει συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την έκλειψη με τα γυαλιά του.

Οι ορδές των ανθρώπων αρχίζουν να ζητωκραυγάζουν καθώς το κεφάλι του Τραμπ πλησιάζει σιγά σιγά τον ήλιο και οι ΗΠΑ σκοτεινιάζουν.

Όταν το κεφάλι του καλύπτει τον ήλιο, δημιουργώντας τη δική του έκλειψη, στην οθόνη αναβοσβήνουν περισσότερες λέξεις που λένε: «Θα σώσουμε την Αμερική. Και θα την ξανακάνουμε μεγάλη».

Ο Τραμπ κυκλοφόρησε το βίντεο κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας, λίγες ώρες πριν ανακοινώσει τελικά την πολιτική του για τις αμβλώσεις.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου