Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Ούτε στις Κάνες τέτοιο γλέντι όπως ο σχεδιασμός τριημέρου Κασσελάκη στις Σπέτσες - Θα φτάσουν μέχρι με σκάφη


 

Και επειδή ο όπως λέει και ο λαός λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακοστή, δεν θα αφήσει το χάπενιγκ και θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί και ο Αλέξης Τσίπρας παρά τις ξεφτίλες που τρώει η μία πίσω από την άλλη.

Ούτε στις Κάνες τέτοιες εκπλήξεις για το τριήμερο στις Σπέτσες που προγραμματίζει για την Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης για κύκλο εργασίας με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σύσκεψη στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει στις 4:30 το απόγευμα της Παρασκευής και θα ακολουθήσει δείπνο που θα τους παραθέσει ο κ. Κασσελάκης στο σπίτι του.

Το πρωί του Σαββάτου θα ακολουθήσει νέα συνάντηση εργασίας, με ένα κενό το μεσημέρι για φαγητό, δεν ξέρουμε που ίσως ελεύθερο πρόγραμμα του θιάσου. 

Η σύσκεψη θα επαναληφθεί το απόγευμα του Σαββάτου, για να ακολουθήσει δείπνο το βράδυ σε εστιατόριο του νησιού. Το τριήμερο θα καταλήξει την Κυριακή, οπότε και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουμε αφίξεις και με... σκάφη, όπως ο Μπο ο Μάστορας του Κασσελάκη, πρώην ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, που θα έρθει με το σκάφος του.

Τώρα μένει να μετρήσουμε απουσίες, αλλά επειδή πρόκειται για Συριζαίους κρατάτε και μικρό καλάθι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου