Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Κακοποιοί πετάνε τρικάκια έξω από σχολεία για να ποτίσουν με μίσος τα παιδιά και να τα στρατολογήσουν

 



Δεν αλώνουν στην κυριολεξία μόνο τα πανεπιστήμια, αντιεξουσιαστές και κάθε ακροαριστερός κακοποιός, στόχος τους είναι και δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Ακροαριστεροί κακοποιοί και αντιεξουσιαστές έχουν γεμίσει τις περιοχές έξω από τα σχολεία στο Παλαιό Φάληρο, προφανώς και σε άλλες γειτονιές, με τρικάκια που γράφουν " Ας πεθάνει και κανένας μπάτσος" , "Να ματώσουν τους δολοφόνους της ΕΛ.ΑΣ.".

Δεν διστάζουν να ρίξουν τρικάκια με τέτοιο περιεχόμενο έξω και από τα δημοτικά, και τα συγκεκριμένα τρικάκια ήταν πεταγμένα σήμερα το πρωί 17.1.2024 έξω από το σχολικό συγκρότημα της Κοψαχείλα στο Παλαιό Φάληρο που περιλαμβάνει, νηπιαγωγείο, δημοτικό, Λύκειο και Γυμνάσιο, σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο.



Ο σκοπός είναι ένας, να ποτίσουν οι κακοποιοί με μίσος τα παιδιά μας, και να στρατολογήσουν ανήλικους για να τα χρησιμοποιήσουν στις εγκληματικές τους ενέργειες.

Αυτό δείχνει ότι αυτές οι ομάδες κακοποιών λειτουργούν ανεξέλεγκτες αφού η αστυνόμευση στις γειτονιές ειδικά τα βράδια είναι ανύπαρκτη. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου