Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Αποτυπώματα 39χρονου Αλβανού σεσημασμένου για ληστείες βρέθηκαν στο ΙΧ με την χειροβομβίδα και το καλάσνικοφ

 


Αποτυπώματα 39χρονου Αλβανού κακοποιού, ο οποίος είναι σεσημασμένος για ληστείες σε ΑΤΜ και ΕΛΤΑ βρέθηκαν στο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο που οι Αρχές προ ημερών εντόπισαν στο εσωτερικό του χειροβομβίδα, καλάσνικοφ, γεμιστήρα και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Όπως αναφέρουν οι αρμόδιες πηγές μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μόνο αποτυπώματα και όχι γενετικό υλικό του 39χρονου. Ο άνδρας -που παραμένει εκτός φυλακής είχε συλληφθεί το 2009, αλλά και το 2019 από το τμήμα διαρρηκτών.

Το καλάσνικοφ που εντοπίστηκε μέσα στο ΙΧ στις 24 του Νοέμβρη φέρεται να έχει χρησιμοποιηθεί σε ληστείες. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες το iefimerida.gr είχε δημοσιεύσει φωτογραφία-ντοκουμέντο μέσα από το εσωτερικό του ΙΧ με το καλάσνικοφ που βρέθηκε.

Αυτήν την ώρα οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη, καθώς οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο σχετικά με το ΙΧ που βρέθηκε γεμάτο με... πολεμοφόδια.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρει πλαστή πινακίδα, ενώ φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. ως ύποπτο από τις 16/9. Το αυτοκίνητο εντόπισαν άνδρες της Oμάδας ΔΙ.ΑΣ., το θεώρησαν ύποπτο και σήμαναν αμέσως συναγερμό.


φωτό απο το in.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου