Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Να και το νούμερο Αυλωνίτου κατηγορεί την εποχή Τσίπρα : Από τσίρκο Medrano o ΣΥΡΙΖΑ γίνεται κόμμα



Ο Στέφανος Κασσελάκης ξύπνησε και τους πολιτικά τελειωμένους, που δεν άξιζε να είναι βουλευτές και τους είχε μαζέψει όλους ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως μάζεψε και τον ίδιο και τον έκανε αρχηγό.

Ο Πάνος Σκουρλέτης ήξερε τι έλεγε όταν είπε «έχουμε εξασφαλίσει σίγουρη θέση στις θεατρικές επιθεωρήσεις και φοβάμαι πολύ για την απαξίωση από τον κόσμο και την γελοιοποίηση του κόμματος», και με το που το είπε να το πρώην νούμερο της επιθεώρησης ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου να παίρνει θέση για τις εξελίξεις.

Η Ελένη Αυλωνίτου, νομίζοντας ότι θα επιστρέψει από τους πολιτικά νεκρούς, παίρνει θέση υπέρ του τελειωμένου πολιτικά Στέφανου Κασσελάκη.

«Μιλάνε για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οχι κύριοι, για ανακαίνιση πρόκειται. Το κόμμα απο τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!», γράφει η τελειωμένη πολιτικά Ελένη Αυλωνίτου για να της απαντήσει ο Κυρίτσης : Τέτοιες μαγκιές δεν έλεγες στον Τσίπρα.

Ο Γιώργος Κυρίτσης με το που είδε την αντίδραση του απόλυτου πρωήν νούμερου του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε «Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Μεντράνο μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια», απάντησε. Ο ίδιος προηγούμενα, σε έτερη ανάρτησή του, έγραφε: «Αυτά τα l' etat c' est moi (σ.σ. το κράτος είμαι εγώ») δεν πρόκειται ναπεράσουν από τα αρμόδια όργανα, θα γίνει καταγέλαστος ο πρόεδρος».










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου