Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Ξεφτιλίστηκε ο Κασσελάκης μιλώντας για την Χαμάς και το Ισραήλ - Καλύτερα να μην μιλάει για σοβαρά θέματα

 



Γελάει ο κόσμος με τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, που νομίζει ότι η πολιτική και τα διεθνή θέματα είναι δηλώσεις για πρωινάδικα.

Η καρδιά του Στέφανου Κασσελάκη μας λέει ότι είναι μοιρασμένη, σε ερώτηση που του έκαναν για τον πόλεμο στο Ισραήλ. 

Βέβαια άλλο τον ρώτησαν, αλλά αυτός έτσι απάντησε λες και είχε παρουσιαστή πρωινής εκπομπής απέναντι του. 

Για την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, την απάντηση του Ισραήλ και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τον ρώτησαν στο ραδιόφωνο της ομογένειας Cosmos και ο Κασσελάκης είπε «Δεν ξέρω τι να σας πω αυτό που κάνει το Ισραήλ με τη Χαμάς θα πάρει χρόνια να υλοποιηθεί» και πρόσθεσε πως προέχει η προστασία των αμάχων για να καταλήξει: «Η Ελλάδα πρέπει να παίξει ρόλο σε αυτό. Είμαι ο πρώτος που το λέει αυτό, ανεξάρτητα αν μας κατηγορούν (σ.σ.: τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι εμείς φέραμε στη χώρα το μεταναστευτικό το 2015 και τέτοιες κοτσάνες...»

Αυτή ήταν δυστυχώς η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας για ένα θέμα διεθνούς αλλά και εθνικής σημασίας.

Ο Κασσελάκης έδειξε για ακόμα μία φορά παντελή άγνοια και κυρίως αδυναμία να τοποθετηθεί σε ένα ζήτημα πάρα πολύ σοβαρό. Αν είχε παρακολουθήσει αυτές τις 16 ημέρες τα ρεπορτάζ θα ήξερε να αρθρώσει μία κουβέντα σοβαρή, αλλά τον νοιάζουν άλλα πράγματα, όπως το να μας δείχνει την βέρα του.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου